Ti beadnátok menhelyre a kuryátokat, egy új párkapcsolat miatt?
Miért feltételeznè mindenki hogy nő írta ki a kérdést? Senki nem írta ezt. Attól hogy úgy vàlaszoltak hogy "repülne a pasas", az azt jelenti hogy a válaszoló nő. Nem a kérdező.
Egyèbkènt biztos hogy nem adnàm be senki miatt.
Dehogy adnám..
Ha nem tetszik neki az állatom, kívül tágasabb. Alapból nem kezdenék nem állatbarát emberrel.
Természetesen nem. Micsoda kérdés!
Az, hogy van kutyám, imádom a kutyákat, a saját kutyám családtag, egyébként meg minden kóbor kutyát összeszedek, mindjárt az első beszélgetésnél kiderül, szóval esély sincs arra, hogy jobban megismerjem az illető hölgyet, miután elmondja, hogy nem akar kutyát az életébe.
Szerencsére a feleségem pont annyira szereti a kutyáinkat, mint én. Pontosabban ugyanannyira szereti az összes kutyát, mint én. Ha shoppingolni támad kedve, akkor az állateledel bolt és a márkás ruhaüzlet közül biztos, hogy a kutyaeledel boltot választja. Nekem ilyen az ideális partner.
Nem.
Amikor elhoztam, felelősséget vállaltam érte, hogy rendesen fogom felnevelni, és gondozni. Ez pedig így lesz, amíg valamelyikünk meg nem hal.
A kutya nem egy tárgy, hogy csak úgy eldobd. Alap esetben családtag.
Nem kéne olyan párkapcsolat, ahol ezt kéne tennem. Nem fogom elárulni valaki bizalmát és szeretetét.
Biztos, hogy nem.
Kutyatartás nélkül nem tudom elképzelni az életemet. Már akkor is repülne, ha az udvarra vagy a nappaliba akarná szorítani az életterét.
Nem. A személyiségem része, hogy szeretem az állatokat, szeretem a kutyámat és a legjobb tudásom szerint próbálok róluk gondoskodni. Ha valaki azt mondja, hogy szeret, de csak akkor marad, ha a kutya megy, akkor tulajdonképpen engem nem fogad el.
Későbbi férjemről már az ismeretségünk elején kiderült, hogy nem szereti a kutyákat, nem ért hozzájuk, soha nem is volt nekik és fél is tőlük. Én ezt tudomásul vettem, de mondtam, hogy velem "csomagban" együtt jár mindenféle állat is, köztük egy kutya. Idővel kezdett vele megbarátkozni. Később lett egy másik kutyám is, ott már a kiválasztásánál is velem volt, elkísért kutyaiskolába, ha nem vagyok otthon, ő eteti és sétáltatja és ez a kutya odavan érte. Ettől még nem lett kutyabolond, de ha programot szervezünk, egyből nézi, hogy hogyan vihetnénk a kutyát is :), mert tudja, hogy a kutyának és nekem fontos ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!