Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak most? FONTOS

Mit csináljak most? FONTOS

Figyelt kérdés
Elutaztam 3 hónapra Amerikába a testvéremhez. A szüleim nem akartak jönni mert félnek a repülőtől. A kutyámt ott hagytam náluk hogy gondoskodjanak róla. Szóltam nekik hogy valószínűleg hamarosan tüzelni fog úgyhogy ne vigyék sehova. Persze nem hallgattak rám és apám elvitte magával vadászni Romániába. Anyám szerint sehol máshol nem volt a kutya. Amikor hazaértem láttam hogy a kutyám vemhes. Csak pár napja, ha nem órája van hátra a szülésig. Mit csináljak? Azt sem tudom ki az apa. Amúgy egy fajtatiszta Német Juhász.
2010. júl. 2. 14:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
szüljön meg, 6 hét és a kiskutyáknat el tudod ajándékozni.. ennyi nem egy nagy dolog, csak oltás, meg kaja kell nekik, meg tiszta hely (nkem most volt tavszzal)
2010. júl. 2. 14:34
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Mióta vadásznak egy német juhásszal?
2010. júl. 2. 14:35
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Elsőnek:nagyon nehéz elajándékozni a kiskutyákat.

Nem olyan egyszerű történet ez,mint leírtad,szerencsétek volt(remélem azért legközelebb nem engeded szaporodni a kutyádat).

2010. júl. 2. 14:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Most már nem tudsz mit csinálni:S Első 2-3 nap még szurival visszafordítható(mint nálunk, emberekél a 72 órás tabletta), de onnantól nincs mit tenni. Megelli őket, aztán felrakod egy jó pár oldalra őket képekkel. Ha mázlid lesz, szép kölykök lesznek, akkor elkapkodják őket. De nem lesz könnyű, mert 8 hetes korukig az anyjukkal kell maradniuk, addig nektek kell róluk gondoskodni. Vag marad a másik módszer, azt inkább nem mondom, és remélem nem azt választod!
2010. júl. 2. 14:42
 5/16 anonim ***** válasza:
73%

Ivartalantani gakorlatilag az utolsó pillanatig lehet vemhes szukát is egyszerűenazért,mert nem kell a világra több kiskutya.

Mit csinálsz a kölykökkel,ha a nyakadon maradnak?Nj-keverék annyi van,hogy Dunát lehet velük rekeszteni,bármely menhelyen rengeteget találsz.Ők is szép kiskutyák voltak valamikor,mégis ez lett a sorsuk.

2010. júl. 2. 14:52
 6/16 anonim ***** válasza:
82%

Hát most már nemtudsz mit csinálni :S

De ha megszülettek a kiskutyák rakjál fel ide az oldalra róluk képeket :D

2010. júl. 2. 14:52
 7/16 anonim ***** válasza:
37%

minden kiskutya szép!...ráadásul keverékek, kisebb az esély genetikai hibákra, fogékonyabbak a nevelésre, stb. Ha van pár jól sikerült fotó, akkor könnyen elviszik őket, de elvileg az újszülött állatok és emberek azér tnéznek ki ilyen esetlenül (aránytalanul nagy fej, nagy szemek stb), hogy felélesszék az anyai ösztönöket ... egy kép láttán még az is befogadhat aki elvileg nem akart kutyát.

ha rájön valami profi, milyen fajtájú az apa, akkor úgy lehet meghirdetni, hog milyen keverék

viszont amíg a kiskutyák nem elég idősek, neked kell róluk gondoskodnod.

2010. júl. 2. 14:55
 8/16 A kérdező kommentje:

14:35: Egyszer amikor a hörcsögöm megszökött a lakásban a kutya találta meg. Apám ebből arra következtetett hogy remek vadászkutya lenne belőle. :S Mondjuk tényleg az.

Most még el tudom vinni ivartalanítani? Nem lesz belőle baj?

2010. júl. 2. 15:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Merre laksz?Normális klinikán,felkészült dokiknál nem.

Még mindig jobb,mint egy alom felesleges kiskutya.

Állatvédők is hordanak ki gyepikről utolsó idős szukákat,épp azért,hogy a kölykök ne szülessenek meg.

2010. júl. 2. 15:09
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem apukád akkor a kutyusok apja,ha más eb nem volt a közelben.

Ezt miért kellett kitörölni :D ?

2010. júl. 2. 16:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!