A kutya rágja az autót. Mit lehet tenni?
Istenem...
Ennyi hülyeséget összehordani...
Na akkor elárulom. Ebben az utcában 60-70%-ban a rokonaim laknak, a többit is ismerem mióta élek. Viszont van itt egy-két olyan ember, aki nem tudja elviselni azt, ha másnak jó. Volt egy ilyen öreg néni, aki kb. 10-15 éve rámhívta a rendőröket (a semmiért, mert álomvilágban élt), aztán másnap bevallotta hogy ő volt, és még utána megkérdezte, hogy van-e egy kis borsunk, mert nem vett... Na ilyenek itt az emberek...
Nem vagyok sznob, az autón kívül semmilyen drága dologra nem költöttem soha. Ahogyan írtam, mások kutyáit is etetem, itatom, mert se enni, se inni nem adnak nekik, de azért kell nekik kutya meg macska...
Jönnek állandóan pénzt kérni, majd meg sem adják, ha pedig nem adok, összekarcolják az autót (igen, ezért állok be, mert volt már ilyen). Szembe szomszéd autója csupa karc, báttyáméból meg kiszedték a hangszórókat. Volt olyan, hogy az összes kereket kiszúrták minden autón, volt, akinek 1 hetes, vadiúj gumi volt fent akkor. Mindeközben a fél utcát én foglalkoztatom, nekem dolgoznak (ezekután...). Senki sem utál, csak van egy réteg, akinek nem tetszik, ha jól megy, és ahogyan írtam, nem csak én velem csinálják, szóval szimplán irigyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!