Mit tegyek hogy ne rágja szét a pórázát?
A kutyáknak ebben a hónapban már a negyedik pórázt vettem! A flexit, fixet szét rágta séta közben. Vettem láncosat azt elragta a bőr részénél. Most pedig a bőrt is szét rágta!
Mit tudnék tenni?
( Amerikai Akita 1 év)
A szomszédom kutyája is játszott a pórázzal séta közben, kölcsönadtam nekik egy hámot és úgy nem rágta a pórázt, mert talán nem zavarta annyira, hogy a látóterében van.
Természetesen lehetett volna róla simán tiltani is, nekem pár perc gyakorlás után már normálisan sétált a kutya, de a szomszédom valahogy nem volt ebben kompetens(rosszkor rossz jelzéseket adott a kutyának), de a hám bejött, ők is vettek egyet és azóta normálisan tudnak sétálni a kutyával :)
kutyasuli is amúgy pont jó lenne erre a problémára.
Mondjuk neveld?
Tiltsd le, ha elkezdi rágni.
Volt hámunk! Az se jött be. Igazán akkor rágja miközben nem figyelek megállok egy 3percre vagy befutók gyorsan a boltba!
Gondoltam rá de nagyon vékonyak vannak a mi közelünkben lévő boltban! Egy Akita semmi perc alatt szét szakítása!
Nevelve van! Minden alap parancsot, trükköket tud! És kutyasulisak vagyunk! Alap vizsgával rendelkezve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!