A kutya rágja az autót. Mit lehet tenni?
Melyik részét rágja a kutya? Sárvédőt küszöböt, ajtót, felnit, talán a tetőlemezt?
Még sosem láttam olyan kutyát amelyik fémet rágott volna..... ;)
12-es,nagyon gyenge a felfogásod...
Patkány, egér csak a putriban van? Istenem... Szomszéd egy egész farmot tart kb. (baromfi) gondolom az is rátesz egy lapáttal...
Rakjak le mérget, miközben írtam, hogy mennyi állat jár be, kis kutyák is, ahogyan írtam?
Egyébként ez kb. ugyanúgy néz ki, ugyanitt rágta: [link]
Lehet mégis jobban járnál, ha kint hagynád a kocsit a ház előtt, hogy a kutya ne férjen hozzá.
Ponyvával ha letakarod, úgy másoknak sem olyan feltűnő hogy milyen autó, talán nem olyan csábító, hogy kárt tegyenek benne.
De javaslom hogy tegyél fel kamerát/ vagy legalább ál-kamerát, ami pont a kocsira néz, illetve egy táblát a kerítésre, hogy "kamerával megfigyelt terület", ez sokaknak elveszi majd a kedvét a kocsi piszkálásától.
Ezek szerintem filléres megoldások ahhoz képest amennyibe a kocsi javítása kerül.
Másik megoldás, hogy estére vagy amikor nem vagy otthon, beengeded a kutyát a házba, előszobába, így nem tudja bántani a kocsit.
A pontos meghatározása házőrzőnek ez lenne:
Comedere canis metallum.
Azaz: fémet evő kutya. :D
Mindössze annyi a probléma, hogy ilyen élőlény nincs!
"utcában annyira irigyek az emberek"
Na, a tipikus sznob, magyar kihaénnem amikor kutyázik...
Nem irigyek rátok az emberek, hanem konkrétan hányingerük van a stilusodtól, meg amit képviselsz.
Gondolom valami tanyáról felköltözött egyedek vagytok, a rongyrázás megy, de a kultúrált életmód már kevésbé....
Amúgy ha ennyire vered magad arra, milyen autód van, akkor azt takarkasd, ami van, és vegyél egy "kutyázós autót"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!