A kutya rágja az autót. Mit lehet tenni?
Tipikus, irigy, magyar mentalitás...
Direkt nem nevezem meg a márkát, hogy ne az legyen, hogy csak menőzök. Ezt szrettem volna, szerencsére megengedhetem magamnak, de most kit érdekel a márka? A Trabant is autó, van aki csak azt tud venni, ez a kérdés lényegén nem változtat. Ott van az is, hogy segítek gazdit találni ezeknek az állatoknak stb. Na de mi ragadta meg a "kedves" tipikus magyar embert? Hát az, hogy milyen autóról van szó... Én vagyok a rossz azért, mert megengedhetem ezt magamnak? Inkább a kérdésre válaszoltál volna... Persze, hogy ideböfögöd a nagy semmit...
Várd ki amíg elköltözöl és ráérsz az új helyeden rendezkedni. A lakóhelyeden maradsz vagy másik településre költözöl? Irigy emberek mindenhol vannak dögivel,de te ne rájuk koncentrálj! Azok az emberek irigyek akik nem tudják saját életüket rendezni!
Anno vásároltam macskát távoltartó spray-t,de az nem felelt meg az elvárásnak.Sajnos a nagy városainkban is elszaporodott a patkány,fogalmam nincs,hogy létezik-e még a híres Bábolnai egér,patkányírtás? Nálunk egyedül a ragacsos egérfogó vált be,ezzel a fajtával lehetne patkányt is fogni,mielőtt egy komoly fertőzés indulna útnak! Ha nem lesz patkány akkor a kutya sem és a macska sem fogja az autódat lerombolni. Ha nem használod az autódat, akkor tegyél oda patkányfogót ahova járnak az éjszakai állatok.
Tartsd bent a kutyád estére.
Amúgy engem nem a kocsi márkája érdekel,hanem az ,hogy ha az embernek van pénze,mint ahogyan állitod magadról,akkor mit keres az illető egy putriban?
Felettébb különös.
Ahogyan leirtad ,hogy milyen a környék,az ugrott be,hogy Miskolcon jártam vagy 10 éve és ott a hegyoldalon laktak ilyen helyen az emberek,láttam egy romosodó házat az udvarában egy agyon pucolt bordó jaguárral.
Most is ez a kép ugrott be
1., Nálunk a kutyák az előszobában éjszakáznak
2., Amit féltünk a kutyáktól villanypásztorral lekerítjük
Vegyél az autóra egy ponyvát, és takard le azzal, amikor nem használod. Nem egy csillagászati összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!