Milyen kutya illene hozzám? (többi lent)
Figyelt kérdés
nagyon szeretem az állatokat söt imádom de tudok erélyes,határozot lenni,nem szólok minden hülyeségért rá,sokat sétálok,biciklizek,értek a kutyák nyelvén ugy mond. nagy kutyát szeretnék,egyben okos és ház örzö,és védelmezöt is,valamint erős külemüt , harci kutyát. nem azért hogy vagizak vele!hatalmas kertünk van,közel van a park és a kutya futató is.melyik lenne számomra a legjobb kutya?2010. jún. 30. 12:46
21/29 A kérdező kommentje:
nem bántják egymást a kutyáim együt is játszanak csak még tölem fél, szerintem bánthaták is szegényt:( nagyon sovány és ütésre való nyomok vannak rajta de ezt mondták is viszont annyira sebesült hogy altatni akrták de én kihoztam saját felelöségemre és vittem is dokihoz ma .nagyon meg sajnáltam öt:(és elhoztam:)
2010. jún. 30. 17:58
22/29 anonim válasza:
bocs, csak a tévedések elkerülése véget: az illatosút keményen sintértelep, nem menhely
de gratulálok, tényleg nagyon okosan döntöttél mindenben
23/29 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy kijavított:)!és azt hiszem ténleg jól döntötem mert igy két életet mentek:)meg.köszönöm mindenkinek a válaszokat meg minden:)
2010. jún. 30. 18:56
24/29 anonim válasza:
Es mi van most a kutyaval? Felepul ? Oltasai ? Meg a kepek mar johetnenek! :)
25/29 A kérdező kommentje:
a kutyus korházba van most de 90% hogy felépül.az oltást még nem kapta meg mert orvosnál van meg csak 2 nap múlva oltom mert beteg szegény.képet meg mondom nem tudok fel rakni mert elhoztam és vittem is a klinikára és azota bent van a klinikán és bent is lesz a doki szerinte 1-2 hétig mert az egyik lábát zuzodás érte és müteni kell de lehet hogy tovább is bent marad szegénykém az orvosnál.aztán ha kijühet megyünk m,ég a dokihoz hogy oltasa be azután ahogy felépül és kb 1-2 hétre rá viszem ivartalanitani.kb az egész bele kerül 80-100ezerbe ha nem többe de legalább nem hal meg nem altatják el:)mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat.a kutya színe:fehér-barna .az egyik tapancsa meg a pofija fekete.nagyon hálás kutzyus,aranyos,ragaszkódó és még a kis pici drágámal is jól ki jön.remélem meg gyogyul:)
2010. jún. 30. 22:59
26/29 A kérdező kommentje:
vagyis elnézést nem müteni hanem helyre állitját a törött csontot neki:)bocsánat
2010. jún. 30. 23:01
27/29 A kérdező kommentje:
egyik lábát eltörte!bocsánat a hibákért de már írni sem tudok nagyon agodom érte.bocsánat
2010. jún. 30. 23:02
28/29 anonim válasza:
Hu, hat sok sikert Nektek! Majd szamolj be, ha van valami fejlemeny!
29/29 A kérdező kommentje:
sajnos ki derült hogy rákos a kutyus és a mütét során elhunyt :'(
2010. júl. 4. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!