Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya illene ilyen...

Milyen kutya illene ilyen körülmények közé?

Figyelt kérdés
8-os vagyok volt már egy tacsim ő sajnos meghalt. Szeretnénk egy új kutyust csak nem tudjuk milyet. Én Jack Russelt szeretnék. Én kb. 3 fél négy fele érek haza anya későbimádok sétálni. Yorkit szerettünk volna de az kozmetikus meg azmondják nagyon beteges meg én jobban szeretem az olya nem előkelő kutyákat.(jó értelemben). Vélemény?
2011. márc. 7. 19:47
 1/5 xnorkax ***** válasza:
Szerintem fogadj örökbe menhelyről egy kistestű keveréket, mert ahogy észrevettem ez a típus tetszik neked. :-)
2011. márc. 7. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:

A jack russel terrier azért nem ajánlom mert elég makacsok terrierek lévén. És biztos kertészkedne ha van kertetek amiről nehéz lenne leszoktatni.

Bent lenne vagy kint?

Mennyit lenne naponta sétáltatva és futtatva?

Kozmetikushoz vinnétek-e sűrűn?

Kutyasuliba vinnétek-e?

Ha ezekre válaszoltál akkor már is ajánlom hogy melyik fajta lenne számodra az ideális :D

2011. márc. 7. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk aaa... Cavalier King Charles spániel nem tetszik?

[link]

Vagy itt van ez az izé is, töltsd ki xD Mondjuk szerintem elég hülyeség, de hátha ad ki olyan fajtát ami tetszik.

2011. márc. 7. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Angol cocker spániel : lakásba bejárással, sok fésülést és kozmetikust igényel [link]

Amerikai cocker spániel: szintúgy mint az angol cocker spani [link]

beagle: lakásba bejárással tudom ajánlani bár kicsit makacs és nevelni kell mert nagyon el tud kanászodni [link]

bichon havanese ezt a fajtát azért nem választanám mert divatkutya lett és így az idegrendszerük kicsit gázos ...

[link] szüksége van rendszeres kozmetikázásra lakásban tartható könnyen nevelhető

Boston terrier: nem annyira makacs mint a legtöbb terrier állítólag és nem is divatkutyák de őt is lakásba bejárással (éjszaka meg télen/ ősszel bent kell lennie) [link] bár nevelést ő is igényel!

Francia bulldog : könnyen nevelhető nem annyira makacs de őt is bent kell tartani [link]

Mopsz: benti kutyus könnyen kezelhető de nyáron vigyázni kell nehogy hőgutát kapjon mint általában a legtöbb nyomott orruaknál [link]

Schnauzer- törpe : rendszeres kozmetikát igényel, lakásba való bejárással, könnyen tanítható intelligens

[link]

Sheltie: tartható kint is de szerintem csak jobb a kutyának ha bejárhat a lakásba, könnyen nevelhető de sok fésülést igényel [link]

Tacskó : ha "bevált" a fajta akkor újra lehetne tacskótok [link]

Whippet : lakásba való bejárással lehet tartani intelligens és nagyon gazdi függő [link]

Uszkár : lakásba való bejárással, rendszeres kozmetikával ajánlom van több féle mértben [link]

DE rendes jó tenyésztőtől vegyétek a kutyust aki lehet hogy lesz 80.000Ft vagy akár több ha nem akartok ennyit fizetni egy kutyusért akkor ajánlom a menhelyt :D

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

sok sikert :D

2011. márc. 7. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:

köszke

1; Bent

2; Egy óra

3; Nem

4; Nem

2011. márc. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!