Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya illene hozzám?...

Milyen kutya illene hozzám? (többi lent)

Figyelt kérdés
nagyon szeretem az állatokat söt imádom de tudok erélyes,határozot lenni,nem szólok minden hülyeségért rá,sokat sétálok,biciklizek,értek a kutyák nyelvén ugy mond. nagy kutyát szeretnék,egyben okos és ház örzö,és védelmezöt is,valamint erős külemüt , harci kutyát. nem azért hogy vagizak vele!hatalmas kertünk van,közel van a park és a kutya futató is.melyik lenne számomra a legjobb kutya?
2010. jún. 30. 12:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
9%

Golden Reti...(:

Németjuhász.

Az én álmom a Husky.

2010. jún. 30. 12:51
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Boxer esetleg Argentin dog---->hozzá már tényleg erősebb kéz kell.
2010. jún. 30. 12:52
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Lakásba is beengednéd?

Nos, hát ajánlom a rottweilert, bocert, vagy cane corso-t. Ezek, erős, rövid szőrű, remek őrkutyák. Jól kiképezhetőek, barátságosak, de ha kell, akkor kellően agresszívek.

Sokan a dobbermant szeretik.

A német juhász az minden feladatra jó, így őrző-védőnek is.

Már másnak is írtam, személyes kedvencem a Tibeti Masztiff, egy nagy bundájú óriás.

Más, hozzá hasonló vérmérsékletű ebek is számításba jöhetnek, mint kaukázusi, orosz juhász

Azaz igazság, több tucatnyi fajta van, ami megfelelne neked.

2010. jún. 30. 12:53
 4/29 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat.én igazság szerint a dobermanra gondoltam mivel az a kedvenc fajtám:)szerintetek jó lenne a doberman nekem? amugy 15 éves vagyok
2010. jún. 30. 12:54
 5/29 anonim ***** válasza:
48%

Nekem Boxerem van. Nagyon tudom ajánlani.

[link]

2010. jún. 30. 12:55
 6/29 anonim ***** válasza:
8%
Vizsla
2010. jún. 30. 12:56
 7/29 A kérdező kommentje:
igen be engedném a lakásba is:)és köszönöm a válaszokat amugy német juhász kutyám van egy 3 hónapos:)
2010. jún. 30. 12:56
 8/29 A kérdező kommentje:
a boxert is szeretem nagyon aranyos fajták:)köszönöm a válaszokat.a vizsla az vadász kutya és nem harci de azért köszi
2010. jún. 30. 12:58
 9/29 anonim ***** válasza:
Harci kutya eleve nincs. Van örző-védő, mint például a boxer, ami egy nagyon jó kutya, és szerinem neked megfelelne. Olvass róla, nézz jó TENYÉSZTŐT, és ha megtaláltad a társad, akkor vedd fel a kapcsolatot a tenyésztővel. Biztos sok hasznos dolgot fog mondani, amit jobb, ha megjegyzel. De azt tudd, hogy egy kutya nagyon nagy költséggel jár. Maga a kutya 70-100 ezer forint, a felszerelések (tálka, póráz, játék, fekhely) szerintem olyan 15.000. Oltások, féregtelenítő tabletták 12.000. Nem egy olcsó mulatság, de ha boxert választasz, akkor hidd el, megéri a pénzt. ;)
2010. jún. 30. 13:14
 10/29 anonim ***** válasza:
69%

szivemszerint senki nem kapna kutyát, aki "harcikutyát" akar ... szerinted mi az hogy harcikutya?

és minek a 3 hónapos mellé még egy kutya?

2010. jún. 30. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!