Milyen kutya illene hozzám? (többi lent)
Figyelt kérdés
nagyon szeretem az állatokat söt imádom de tudok erélyes,határozot lenni,nem szólok minden hülyeségért rá,sokat sétálok,biciklizek,értek a kutyák nyelvén ugy mond. nagy kutyát szeretnék,egyben okos és ház örzö,és védelmezöt is,valamint erős külemüt , harci kutyát. nem azért hogy vagizak vele!hatalmas kertünk van,közel van a park és a kutya futató is.melyik lenne számomra a legjobb kutya?2010. jún. 30. 12:46
1/29 anonim válasza:
Golden Reti...(:
Németjuhász.
Az én álmom a Husky.
2/29 anonim válasza:
Boxer esetleg Argentin dog---->hozzá már tényleg erősebb kéz kell.
3/29 anonim válasza:
Lakásba is beengednéd?
Nos, hát ajánlom a rottweilert, bocert, vagy cane corso-t. Ezek, erős, rövid szőrű, remek őrkutyák. Jól kiképezhetőek, barátságosak, de ha kell, akkor kellően agresszívek.
Sokan a dobbermant szeretik.
A német juhász az minden feladatra jó, így őrző-védőnek is.
Már másnak is írtam, személyes kedvencem a Tibeti Masztiff, egy nagy bundájú óriás.
Más, hozzá hasonló vérmérsékletű ebek is számításba jöhetnek, mint kaukázusi, orosz juhász
Azaz igazság, több tucatnyi fajta van, ami megfelelne neked.
4/29 A kérdező kommentje:
értem köszönöm a válaszokat.én igazság szerint a dobermanra gondoltam mivel az a kedvenc fajtám:)szerintetek jó lenne a doberman nekem? amugy 15 éves vagyok
2010. jún. 30. 12:54
5/29 anonim válasza:
7/29 A kérdező kommentje:
igen be engedném a lakásba is:)és köszönöm a válaszokat amugy német juhász kutyám van egy 3 hónapos:)
2010. jún. 30. 12:56
8/29 A kérdező kommentje:
a boxert is szeretem nagyon aranyos fajták:)köszönöm a válaszokat.a vizsla az vadász kutya és nem harci de azért köszi
2010. jún. 30. 12:58
9/29 anonim válasza:
Harci kutya eleve nincs. Van örző-védő, mint például a boxer, ami egy nagyon jó kutya, és szerinem neked megfelelne. Olvass róla, nézz jó TENYÉSZTŐT, és ha megtaláltad a társad, akkor vedd fel a kapcsolatot a tenyésztővel. Biztos sok hasznos dolgot fog mondani, amit jobb, ha megjegyzel. De azt tudd, hogy egy kutya nagyon nagy költséggel jár. Maga a kutya 70-100 ezer forint, a felszerelések (tálka, póráz, játék, fekhely) szerintem olyan 15.000. Oltások, féregtelenítő tabletták 12.000. Nem egy olcsó mulatság, de ha boxert választasz, akkor hidd el, megéri a pénzt. ;)
10/29 anonim válasza:
szivemszerint senki nem kapna kutyát, aki "harcikutyát" akar ... szerinted mi az hogy harcikutya?
és minek a 3 hónapos mellé még egy kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!