Milyen kutya illene hozzám? (többi lent)
Figyelt kérdés
nagyon szeretem az állatokat söt imádom de tudok erélyes,határozot lenni,nem szólok minden hülyeségért rá,sokat sétálok,biciklizek,értek a kutyák nyelvén ugy mond. nagy kutyát szeretnék,egyben okos és ház örzö,és védelmezöt is,valamint erős külemüt , harci kutyát. nem azért hogy vagizak vele!hatalmas kertünk van,közel van a park és a kutya futató is.melyik lenne számomra a legjobb kutya?2010. jún. 30. 12:46
11/29 anonim válasza:
aZ AZ Ő DOLGA!SZERINTEM VEGYÉL EGY ELLENKEZŐ NEMŰ NÉMETJUHÁSZT,ÍGY TENYÉSZTHETNÉD ŐKET:)
12/29 anonim válasza:
Utolso! Ezt vedd ugy, hogy meg se "hallottuk"... Es szegyeld magad!
13/29 Akiteki válasza:
13:48
Kár kiabálni, főleg, hogy rosszul írtad.
Így nem tenyésztheti őket, maximum szaporítja kilóra a menhelytölteléket.
14/29 anonim válasza:
tényleg az ő dolga hogy minek a német juhász mellé még 1. de amit írt a "kedves" válaszoló tényleg baromság. tenyésztés? á :D
harcikutya az iylen mint a pitbull. én olyat senkinek se adnék, igaz hogy tetszik a robosztus kutya, de az nagyon agresszív, miatta sok probléma van...
kedves kérdező! szerintem bármelyik kutya illene hozzád. keress egy jó kennelt, vagy menhelyet és néz körül :) ismerősömnek samoyede spiccük van. igazság szerint ő nem jó házörző de erős kezű ember kell hozzá mert nagyon pofátlan eb :D erős és akaratos :) olyan mint egy kamasz gyerek :D
15/29 A kérdező kommentje:
13:15 azért szeretnék másik kutyust is mert szeretem öket. azért akarok valami harcikutyát mert teccenek és nem azért hogy viadal avgy mikre vigyem,és nem elnézést de nem ugy értetem hogy harcikutyába örzö védö hanem hogy ragaszkodo és jól örzi a házat.amugy nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
2010. jún. 30. 17:11
16/29 A kérdező kommentje:
nem szeretném tenyészteni jah és ha én pároztatnám az nem tenyésztés hanem szaporitás amugy meg minek legyen még több kutya a világon igy is dugig van a menhely.amugy a németjuhászom menhelyről van és amugy sem tudnám pároztatni mivel ivartalanitotam.köszi mindenkinek a válaszokat
2010. jún. 30. 17:13
17/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat jah és már hoztam kutyust nagyon aranyos igaz keverék de nagyon imádom:)am boxer keverék
2010. jún. 30. 17:16
18/29 anonim válasza:
Jajj de jo. Egyreszt, hogy boxer kevereked lett (nekem is boxim van), kerunk szepen kepeket!!! Masreszt pedig, hogy ilyen felelossegteljesen gondolkodsz es ivartalanittattad a kutyadat. Helyes dontes volt. Amugy mennyi idos a boxer? Honnan hoztad ?
19/29 A kérdező kommentje:
bocsánat képet nem tudok most küldeni mert nincs lefényképezve:(amugy meg 1 éves,szuka kutyus sajna már terhesen hozták be de holnap viszem öt is ivartalanitani hát ha lehet terhesen is .amugy még nagyon fél.ma hoztam a illatos útról de nem volt róla kép mert ma viték be és leadták ugyebár nem tudom hogy hogy van szívük az illatos útra vinni egy gyámoltalan kis joszágot:(..legalább menhelyre vitték volna és nem ebrendészeti sintér telepre:(
2010. jún. 30. 17:53
20/29 A kérdező kommentje:
szerintetek szép név lenne neki a kloé?
2010. jún. 30. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!