Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya illene hozzám?...

Milyen kutya illene hozzám? (töb. lent)

Figyelt kérdés
15/F vagyok és 1 kutyát szeretnék!:) Nagy kertünk van, tudnék vele sétálni, ( akár futni mert azt is szeretek) menni minden nap,:)! Kutyasuliba is járatnám, ja és nagyobb kutyákat szeretem!:) Egy amszaffra vagy , stafforshire bull terrierre vagy bull terrierre gondoltam de nem vagyok benne biztos, mivel ezek azért olyan kutyák amiket, képezni kell h ne vadásszanak mindenre ami mozog:D (pl 1 nagyon rosszul nevelt pitbull is ezt teszi)! Na szóval kérdésem az hogy melyik kutya illene hozzám legyen ember barát, család szerető ja és a másik kutyámmal is jöjjön ki jól:)! Előre is ty a válaszokat
2010. okt. 16. 14:28
 1/8 anonim válasza:
vegyél labradort vagy goldent:)
2010. okt. 16. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
én a német boxert ajánlom,de inkább csak nagy kutya mellé mert elég játékos kölyöknek (tapasztalat). az enyim is mindig ráugrik játszani a pincsimre... xD még jó hogy csak 4 hónapos.. xD
2010. okt. 16. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:

én menhelyről egy kölyköt fogadnék örökbe de ha fajtisztát szeretnél inkább tenyésztőtől vegyél...

hobby célra szeretnéd vagy versenyeztetni stb?

2010. okt. 16. 14:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem boxer (:
2010. okt. 16. 14:54
 5/8 A kérdező kommentje:
hobby
2010. okt. 16. 14:57
 6/8 A kérdező kommentje:
hobbi* sry:D
2010. okt. 16. 14:57
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Gondolom a külleme miatt szeretnél ilyen kutyákat.

Így én is a boxert ajánlanám. Ugyanúgy méltóságteljes a felépítése, de egy örök bohóc. Viszont mindegy, milyen fajtát választasz, a kutyasuli mindenképpen elengedhetetlen.

2010. okt. 16. 15:00
 8/8 anonim válasza:

berni pásztor:D

nagy maci, imádja az embereket, a társaságot, pici gyerek mellé is tökéletes, játékos, viszont nagyon határozott a fellépése,mégis aranyos:D

én imádom a bernimet:D

2010. okt. 16. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!