Miért ilyen rohadt drága minden normális jutalomfalat?
Nézegettem a petissimon a jutifalikat, 80gramm azt 800forint meg ilyenek! Mégis ki ad ki ennyi pénzt egy maréknyi snackre??
Oké, ott a hagyományos(virsli, sajt, főtt répa karikák, almakockák), de ha szeretnék neki venni ilyen finomságokat, ami ugyebár nekik készült és magas hústartalmú meg vitaminozott és finom, akkor kb nem tehetem meg, max a legolcsóbb sz*r kekszet, aminek se íze, se bűze ..
Főleg akinek nagyobb testű vagy több kutyája van ..
Ti szoktatok venni ilyesmit? Ha igen, akkor melyiket? Vagy mivel jutalmaztok és mivel kedveskedtek a kutyusnak?
Utolsó, jó, hogy mondtad ezt a szárított halacskát, ugyanis a kutyám imádja a halat(és a nyulat) és eddig még nem találkoztam vele, de most találtam rendelhető helyen.
Köszi:)
A szárított husit akkor megoldom itthon(elég ha sütőben alacsony fokon sütöm? vagy kell hozzá vmit adni?).
A pedigree markies a kedvenc falatja és akkor néha kap ilyen "drágát", amiket linkeltem, de csak ritkán és nem sokat.
Köszönöm a válaszokat és az ötleteket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!