Lehet egy 9 hetes kiskutyának bármi baja abból, hogy megevett a normális tápmennyisége mellé egy teljes csomag Royal Canin jutalomfalatot?
Apának kellett volna etetnie, direkt elől hagytam a konzervet, csak mellette ott volt a teljesen tele zacskó jutifali is (amit mellesleg egy hete ott tárolok)... Hát odaadta mindkettőt.
Lehet egészségügyi probléma belőle, esetleg már nem fogja úgy értékelni ezt a fajta jutalomfalatot, és vegyünk neki másfajtát? Kapjon ma kevesebb vacsorát?
(a kiírás szerint egy ekkora kutya csak napi 10 szemet kaphatna ebből a jutalomfalatból, ő megevett kb. 70-et)
Köszönöm!
Nem kap mindig konzervet, csak néha, mint például ma délben. Csak ki lett neki egészítve egy egész adag jutifalattal.
Az enyém 9 hetesen a csokit lopta el az asztalról amíg zuhanyoztam.Szerencsére semmi baja nem lett tőle,de nagyon megijedtünk:D
(azóta nem is hagyunk semmit az asztalon,mert a kis rafinált még a rágót is képes lenne befalni:D)
Szerintem is kapjon kevesebb vacsit,de egy kis gyomorrontáson kívül nem hiszem hogy lesz bármi gond.Esetleg előfordulhat hogy később hány egy kicsit,de nem kell megijedni,mert a kutyák nagyon könnyen hánynak,főleg ha túlették magukat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!