Már régóta szeretnék egy normális MLM céggel dolgozni, de mindig a termék vagy a kezdő csomag drága az embereknek pl. Nuskin, vagy a havi vásárlási limit Amway. Van normálisan működő MLM cég ma Magyarországon?
Mindig lesznek olyan emberek akiknek valami nem felel meg.
Meg olyanok is akiknek megfelelnek a feltételek. Nyilván ők lesznek kisebb számban.
Az Amway meg a Nuskin is már több, mint 10 éve működik Mo-on és több tízezer embernek megfelelt és továbbra is meg fog.
A kérdés az, hogy neked miért nem felel meg? Mert ezek szerint te csak az akadályokat látod, de dolgozni valamiért nem akarsz.
A 3-as válaszadónak üzenem, hogy inkább ne is írt volna, nem szeretem, ha valaki csak kritizálni tud, úgy hogy a másikat nem is ismeri.
Az Fm érdekes lehet, mi a weboldala a cégnek ?
Én a Calivitát tudom ajánlani. Ahhoz hogy tag legyél, kb 7.000 Ft-ért kell vásárolnod terméket. Hozzá tenném, hogy az alaptermékei (c-vitamin,multivitaminok) mind olcsóbbak mint a patikákban kaphatóak!
Te választod ki, hogy milyen terméket vásárolj ezért az összegért, és ha taggá válsz ingyenesen rengeteg segítséget,eszközt kapsz.(katalógus,termékismertetők,CD-k,stb.)
És nagyon jó üzleti lehetőség is áll mögötte.
A 3. válaszoló nem kritizált. HA valaki itt kritizált az pont a kérdező. Ráadásul két olyan céget amelyeknek csak Magyarországon több MILLIÁRDOS forgalma van és több százezer vásárlója.
Szóval nem a céggel van a gond, hanem veled kedves kérdező. Neked nem felelnek meg ezek a cégek, vagy termékek. És én is azt mondom, hogy aki dolgozni akar az dolgozik is, nyilván ezért is működnek a mai napig is ezek a cégek. Aki meg a kifogásokat keresi az meg is fogja találni, hogy miért ne dolgozzon.
Egyik céghez sincs közöm, de az MLM-hez igen.
Az FM Group-nál gyönyörűen látszik, hogy kilopták belőle a pénzt aztán leléptek. 2010-ig minden rendben volt, aztán 2011-ben hirtelen 98 milliós veszteség keletkezett.
Gondolom a tulajnak nem volt elég a bevétele és inkább kilopott mindent aztán meg eladta a céget.
Mi a garancia, hogy ez nem fog újra megtörténni?
Visszatérve a cégekre az FM forgalma nevetségesen kicsi a fent említett két cég forgalmához képest.
Ezek tükrében én nem építenék rájuk. Más cégeknél ugyanannyi munkával jóval többet lehet keresni és a cég is stabil ami kell egy normális MLM hálózathoz.
Persze van akit ez nem érdekel csak aztán ne csodálkozzon ha pofára esik, mert a cég nem stabil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!