Szerintetek túlélte? Úgy megijedtem mikor néztem!
1, nem minden kutya egyforma.
2, az én kutyám (14kg) 8 évesen támadta meg egy nagyobbfajta rottweiler úgy hogy nem volt időm pórázról elengedni + egy 10 cm-es elosztóval össze volt kapcsolva a másik kutyával. Na EZ az a helyzet amikor a kutya nem tud mozogni nem a videós! A kutyámba centikre mélyedt a másik kutya foga sőt a lába se érte a földet de ő akkor is küzdött és a másik kutya is aki közben ott lógott mellette az összekötőn és végülis ezért tudtam őket megmenteni! És utána sem sokkolt le, hanem hazasétált a lábán mivel felvenni nem tudtam, ugyanis nem lehetett úgy fogni hogy ne nyomja a sebét, majd szó nélkül tűrte hogy ellássam az ujjnyi mély sebeit... Nem tökéletes kutyám van. Van más hibája, de abban amiben kell, megfelel nekem! Köszöni szépen azóta is jól van, új trükköket tanul, letett vizsgákat, teszteket és azóta is megvédi magát az itteni vadállatoktól. Szóval ELNÉZÉST hogy TUDOM miről beszélek. Hoppá.
3, Én SOSEM engedném egy szarvas közelébe a kutyáma kinek kölyke van, 50 méterre sem, és főleg nem kameráznám.
Miért fáj nektek az hogy nem minden kutya egyforma, és hogy nem imádok minden kutyát, van egy véleményem?? Kinek ártok ezzel?
Aki pedig ilyet kíván az ártatlan kutyámnak annak az esze még az enyémnél is kevesebb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!