Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek túlélte? Úgy...

Szerintetek túlélte? Úgy megijedtem mikor néztem!

2010. jún. 28. 20:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Ja persze, csak addigra már mindenféle macska meg videózás felidegesítette szegény őzt.

És igen, ha egy ismeretlen állat közelít a kutya felé akkor ne csak bámuljon mert az nem hinném hogy nem hallja meg. Ha más nem fusson el. Ilyen egyszerű. Legalább próbáljon küzdeni de az a kutya csak feküdt... És lehet hogy te leblokkolsz de egy kutya nem ember.

Igen, én nem videóznék felbőszült anyaállatokat, nem lenne a kutyám tőlem 50 méterre a p*csába messze, nem engedném hogy bárki is bántsa még ha veszélyes is, és igen a kutyám is lenne olyan talpraesett hogy valamit tegyen. Ilyen egyszerű. Nézném a házból vagy a kertből de nem mennék oda és amúgy a macskám sem olyan bamba hogy gondolkozás nélkül odamegy minden állathoz mert akkor már rég nem élne. Ezek meg ott videózzák aztán csodálkoznak hogy mi történik? Ezért sz*r az emberek terjeszkedése. Manapság már a kocsi alatt bújik el az állat nem a bokorban mert nincs ÉLETTERE. Te mit tennél ha valami totál idegen és ijesztő helyre kerülnél?

2010. jún. 28. 23:16
 22/32 anonim ***** válasza:
75%
22:19-es vagyok! Nagyon is jól írták, hogy lelehet ám blokkolni, de én úgy vettem észre, hogy a kutya nem számított rá, ezért gondolom nem is készült fel a támadásra. Láttam már, olyan videót is, ahol a szarvas emberre támadt, és ilyenkor szinte semmit az égvilágon nem lehet csinálni.
2010. jún. 28. 23:24
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Tanami,te egyértelműen a gazdájára vagy mérges,és emiatt a kutyát hibáztatod!Attól,hogy a gazdija kiengedte őt oda,attól még nem a kutyát kéne ezért hibáztatni!Anyum egyszer elütött egy őzet,a kocsi eleje teljesen tönkrement,és örülök,hogy anyum megúszta sérülés nélkül!Miért véded annyira azt az őzet?Minek ment a városba?Gondolkodj már!Ha te lettél volna a kutya helyében,és véletlenül pont arra sétáltál,és az meg neked esik,mikor a gida közelében sem voltál?Vagy valaki,aki fontos neked,az lett volna a kutya helyében?Akkor talán kicsit másképp vélekednél arról a szarvasról!Az őznek semmi baja nem esett,nem őt kéne így védened!
2010. jún. 28. 23:49
 24/32 anonim ***** válasza:
Igen a gazdájára vagyok mérges, de olyan kutya sem kéne soha aki így viselkedik! És tudod szegény állat nem tehet semmiről, mármint a szarvas vagy őz vagy mi. Ő nem tehet róla hogy az emberek minden talpalattnyi helyet elfoglalnak. Ne aggódj menne ő az erdőbe ha LENNE MÉG ERDŐ, csak az emberek a beteges uralkodási, tereszkedési mániájának köszönhetően egyre kevesebb hely van. És szerinted nem veszélyes a kutya. De ha pl meglátnál a kisbabádtól pár méterre egy nagy kutyát akit nem ismersz akkor nem gondolnád hogy jaj mi lesz csak mert nincs olyan közel? Két lépessel odaérhet is ki tudja mi lesz akkor.
2010. jún. 29. 00:06
 25/32 anonim ***** válasza:
És különben is a szarvas csak egy állat. Mint ahogy amikor akutya megharap valakit akkor is azt mondjuk hogy nem ő a hibás hanem a gazda. Nos hát a szarvasnál is így van. Nem azt kell várni hogy ember módjára gondolkodjon, hanem meg kell érteni hogy veszélyes lehet, és nem utálni kell érte. Ha szerettemet bántaná akkor is így gondolnám annak ellenére hogy szeretem az illetőt. A szarvas akkor sem tehet róla.
2010. jún. 29. 00:08
 26/32 anonim ***** válasza:
Szegény kutya hogyan védekezett volna amikor az őz ugrált rajta? Szerintem te is nagyon megijednél ha nálad egy jóval nagyobb ember oda menne el elkezdene püfölni,de persze mi emberek vagyunk...Amúgy ha mi lettünk volna a sikítozó nő helyében nem biztos,hogy oda mentünk volna...azért élőben nagyobb ez az állat.
2010. jún. 29. 08:09
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Én nem az őzt hibáztatom,te viszont a kutya ellen vagy!Ha a te kutyád lenne ott,és látod,hogy teljesen tehetetlen,és ezért nem harap,meg nem támad,akkor inkább ott hagyod,azt mondva,hogy neked nem kell olyan kutya,amelyik nem tudja megvédeni magát.Meg tudja védeni magát,de nem egy ekkora állattal szemben,pláne,mikor úgy rúgja,hogy meg sem bír mozdulni,és nagyon megrémült.Lehet,hogy valaki nagyon erős,de ha van,aki még erősebb,az ellen nem tud mit tenni.És ha a jönne szemben egy nagy kutya,mikor ott van a babám is,megijedek(persze fölkapom a gyereket),és megpróbálom elkergetni a kutyát.De ha egy ekkora szarvas jönne szemben,akkor még én is teljesen védtelen lennék,nem csak a baba!
2010. jún. 29. 08:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Hidd el voltunk olyan helyzetben ahol bebizonyították. Miért választanék olyan kutyákat magamnak akik nem illenek hozzám? Nem kell megvédeni magát leginkább a szándék a fontos.
2010. jún. 29. 09:39
 29/32 A kérdező kommentje:
A video kommentekből kiderül, a kutya akit megtaposott a suta, 15 éves volt, így érthető sztem hogy már nehezen mozog, rossz lehet a hallása is.
2010. jún. 29. 10:13
 30/32 anonim ***** válasza:
49%
Tanami, te hülye vagy -.-' te eltudod képzelni egy ilyen szarvasnak mekkora ereje van? kb 5% esélye se lett volna. de még mindig nem írtad melyik másodpercben ugorhatott volna arrébb. ez a kutya-szarvas kb olyan mint egy ember-medve. sokan azt mondják egy őzre vagy szarvasra hogy jaj de édes, stb, de amúgy egy embert is simán megverhet. a kocsikat is teljesen tönkre teszi. hát akkor ezt a szegény, nála jóval kisebb kutyát? SZÍVEMBŐL kívánom, hogy egyszer a te kutyádra is így támadjon egy szarvas. és az hogy az emberek "így terjeszkednek" attól nem az a szerencsétlen, szegény kutya a hibás. te szerintem agyilag nem vagy százas. tudod egyáltalán mi az a szarvas? keress már rá interneten. neked akkor 1 kutya se kellene, mert ennél nagyobb kutya csak 1-2 fajta van, tehát mindegyik így reagálna. és igen, ők is letudnak blokkolni, szomszéd kutya egyszer sokkot kapott, amiért lelőtték az egyik lábát. tehát azzal hogy egy hatalmas szarvas ott rajta ugrál meg rugdossa, simán leblokkolhat. sőt nem csodálkoznék ha ő is sokkot kapott volna. te meg egy nagy barom vagy.
2010. jún. 29. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!