Szerintetek túlélte? Úgy megijedtem mikor néztem!
Ja persze, csak addigra már mindenféle macska meg videózás felidegesítette szegény őzt.
És igen, ha egy ismeretlen állat közelít a kutya felé akkor ne csak bámuljon mert az nem hinném hogy nem hallja meg. Ha más nem fusson el. Ilyen egyszerű. Legalább próbáljon küzdeni de az a kutya csak feküdt... És lehet hogy te leblokkolsz de egy kutya nem ember.
Igen, én nem videóznék felbőszült anyaállatokat, nem lenne a kutyám tőlem 50 méterre a p*csába messze, nem engedném hogy bárki is bántsa még ha veszélyes is, és igen a kutyám is lenne olyan talpraesett hogy valamit tegyen. Ilyen egyszerű. Nézném a házból vagy a kertből de nem mennék oda és amúgy a macskám sem olyan bamba hogy gondolkozás nélkül odamegy minden állathoz mert akkor már rég nem élne. Ezek meg ott videózzák aztán csodálkoznak hogy mi történik? Ezért sz*r az emberek terjeszkedése. Manapság már a kocsi alatt bújik el az állat nem a bokorban mert nincs ÉLETTERE. Te mit tennél ha valami totál idegen és ijesztő helyre kerülnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!