Nagyon durva, hát lehet én vagyok a hülye, de én biztos egyből odaszaladtam volna, nem érdekelt volna, ha engem is összerúg, viszont ugye az őz a gidáját védte, de az a szerencsétlen kutya jóval arrébb volt tőle. :s
2010. jún. 28. 20:35
12/32 anonim válasza:
Rohadjon meg az a hülye őz/szarvas vagy az ördög tudja mi az a kis dög
2010. jún. 28. 20:55
13/32 anonim válasza:
Most nem azért de egy ilyen szerencsétlen mamlasz a kutya akkor meg is érdemli. Miért nem védi meg magát? Egy sokkal kisebb kutya is képes lenne rá! A másik csak a kölykét védte! Mégis mit gondoljon amikor egy város közepén néz az ujszülött kölykével és mindenféle idegen fazonok kamerázzák meg állatok harapdálják, nyalogatják a kölykét? Egy ilyen nagy cuki kutya is veszélyes lehet a kölykére, mégis azt ő honnan tudja? Nevetséges... Ha egy kutya nyugodtan tűri hogy fejberúgják akkor meg is érdemli, nem igazi kutya. A gazdája meg a másik, engem nem érdekelne mi bántja a kutyám nem messziről visítoznék hanem intézkednék...
2010. jún. 28. 21:29
14/32 anonim válasza:
már bocs Tanami vagy mi a neved, de te normális vagy? nem láttad hogy fölse tudott állni? megnézném te ilyenkor emberként hogy reagálnál...
2010. jún. 28. 21:40
15/32 anonim válasza:
Hát nem tudom, harapni fekve is lehet meg, meg ugye azért nem hinném hogy az én kutyám nem vesz észre/hall meg egy feléje dübörgő szarvast, mert nem süket... Lett volna ideje felállni meg arrébb ugorni. Bocs de nem szeretem az ilyen teszetosza kutyákat, és jogom van a véleményemhez. És az ilyen gazdákat sem hogy videózgatnak ahelyett hogy megvédenék. Eleve nem mennék az ilyen anyaállaok közelébe és az állataim sem engedném oda. Jártam biológai órára.
2010. jún. 28. 21:49
16/32 anonim válasza:
Ez komoly video? Mondjuk gondolom ilyet nem tudnak hamisítani... Hát érdekes. Egy öz csak úgy besétál egy városba, és nekiront egy ártatlanul fekvő kutyának? És a macskát az elején meg csak szagolja...Úgy tudom a vadak menekülnek, csak akkor támadnak, ha védik a kicsinyüket, de rájuk se támadtak, egyből neki rohant egy ártatlan kutyának... hogy lehet ez?
2010. jún. 28. 22:08
17/32 anonim válasza:
Tanami! Igazad van, hogy miért nem vedte észre az őzt, meg miért nem támadt rá (engem is zavart, mert sajnáltam szegény kutyát)
1. vagy nem hallotta, 2.vagy nem is gondolta komolynak a közeledését. Azt hogy miért nem harapott fekve? Hát szegény próbált harapni, de előtte már olyan rugásokat kapott az őztől, hogy nem maradt ereje felállni sem. Az őzek, szarvasok borzalmas erőset tudnak rugni. Meghát mégis egy bernipásztor, megint máshogy viselkedett volna pl. egy bulltípusú terrier. Én biztos nem hagytam volna annyiba, akár puszta kézzel megküzdöttem volna vele :)
2010. jún. 28. 22:19
18/32 anonim válasza:
"vedte helyett vette"
2010. jún. 28. 22:21
19/32 anonim válasza:
21:40 vagyok
Tanami, már bocs, de te egyáltalán megnézted a videót? mert nézd meg mégegyszer, 1 másodperce se lett volna fölállni. nehogy már a szegény kutya legyen a hibás amiért egy elmebeteg szarvas megtámadja. te tudod egy KOCSIVAL mit tud csinálni egy szarvas? mikor egyik ismerősöm mutatta, hogy mit csinált a kocsijával el se hittem. akkor hogy várhatod el egy kutyától hogy még ő támadja meg. és még azt mondod megérdemli? te érdemelnéd meg, már bocs. nem láttad hogy még toporzékolt rajta? -.-' vagy ha szerinted olyan mamlasz volt, írd le melyik másodpercben tudott volna fölállni és arrébb menni.. nem láttad hogy próbálkozott? még lehet hallani a vakkantásait. és hogy a te kutyád észrevenné? ő is észrevette, úgy fordult vissza és menekült tőle. vagy tudod mit? vedd föl videóra ahol a te nagy kutyád verekszik egy szarvassal...
2010. jún. 28. 23:02
20/32 anonim válasza:
Most képzeljétek el,milyen lenne,ha látnátok,hogy rohan felétek egy ekkora őz!Mire odaér,még fel sem fogjátok,mi történik!Ez olyan mint mikor a filmekben áll az úton az ember,és jön felé egy kocsi.Ott mondogatod,hogy lett volna ideje elugrani a kocsi elől,de ha te lettél volna a helyében,hidd el,ugyanezt csináltad volna!Egyszerűen leblokkolsz,nem fogod fel,mi történik!És mellesleg nem tűnt fel,hogy az a szegény kutya moccanni alig bírt,úgy rúgta őt az az őz?Mégis,hogy tudta volna megvédeni magát egy ekkora állattal szemben?Addig sem jutott el,hogy harapjon!Én megértem,hogy ösztönösen a kicsinyét védte az őz,de nehogy már az a tehetetlen kutya ellen forduljatok!A közelében sem volt a gidának!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!