Ha a kutyán bőrnyakörv van sétáltatás közben, és azt rántom meg az nem rossz neki?
Nyilván egy yorkinak, vagy a kicsi kutyáknak egy istenes, férfierejű rántás kárt okozhat.De pl a halti rossz kezelésével hamarabb sérül a kutya nyaka, mint a nyakörvtől.
A haltinál is a nyak felső része mozdul el először. Pont ott, ahol a legérzékenyebb a kutya nyaka.
Most komolyan azért lettem lepontozva, mert nekem is 81%-om van, mint egy másik válaszolónak???
Komolyan, ez a kategória is kezd átmenni dedóba...
"De az is inkább akkor, ha hátrafelé rántják"
Igen, ez meg a másik, hogy a helyes technika az, ha felfelé "rántod", akkor nem tud elhúzni. Valaki írta azt is, hogy a nyakörvet minél feljebb, szinte a füléhez kell tenni, ez is alap kiképzésnél, mert így jobban irányítható, nem tudom miért lett lepontozva (hétköznapi sétánál nyilván nem tesszük annyira fel, ha ezért pontoztátok le)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!