A kutyámmal sétáltatás közben találtam egy kidobott elég rossz bőrben lévő kutyát. (Többi lent)?
Mivel most történt a találkozás, max peték kerülhettek a kutyádba. Ha két-3 hét múlva Drontállal féreghajtasz, nem lesz semmi gond. Ha netán jön belőle féreg, mert fertőződött, két hét múlva ismételd meg.
Bolha ellen pedig csinálj egy Neostomosanos fürdetést.
Bolhairtó szerrel mosd át (én neocidolt, vagy neostomosant használok. Előbbit 5 liter vízben, utóbbit 1-ben kell feloldani), illetve a környezetét, fekhelyét, stb. fújd le ugyanezzel. Ezt nem árt megismételni 2-3 hét múlva.
A drontalt én nem ismerem, mindig a doki ad, jó szokott lenni, nem gagyit használ.
1-es voltam.
5-ös vagyok.
Féreghajtásról annyit, hogy valóban most csak pete kerülhetett rá, így az első féreghajtás után ismételd meg 10 nap múlva. Fontos a 10 nap, nem 14, nem 7, hanem 10-11, mert akkor tudja kihajtani a már kifejlődött férget, ami még nem petézett le.
1-es vagyok.
Nem tudom, hogy az milyen :) Ha használ, akkor jó,
de a helyét akkor is kezelni kell valamivel, azt meg samponnal nem lehet. Amúgy ez a neostomosan nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!