Miért nem ajánják az amstaffot?
Figyelt kérdés
Panelban lakom, de több szomszédomnak is amstaffja van.
Miért esnek nekem rögtön itt gyakor kérdéseken, hogy "nem az harap, lakásba nem adják oda" ?
2018. okt. 27. 16:51
21/26 anonim válasza:
Itt ugyanaz az ember írta az összes választ vagy mi a f..?
Az utolsó az egy külön ember, aztán az az előtti mind ugyanaz. A szmájlizós azt se tudja hol van.
Nem a kor számít, ha átgondolt vagy és értesz az állatokhoz, nem lesz gond. Nekem is amstaffom volt, még a cicával is kijöttek. Tudok tanácsokat adni.
22/26 anonim válasza:
Kijött a cicával? Azta mekkora érdem, nem is hallottam még ilyenről. :o Itt te vagy az egyetlen aki a saját kérdésére válaszolgat hogy igazolja magát. :DD <- én vok'
23/26 anonim válasza:
2 érdemi válasz can összesen. Van a tenyésztős, a tájszólásos, meg aki magával veszekszik.
Mindegy milyen kutya, jól kell nevelni. Nagymamám hangsúlyozonám csivava szerűsége rosszabb és butább mint bármelyik nagykutya.
24/26 anonim válasza:
Csak a százalékot kéne megnézni és látnád is hogy több válaszoló van, még mindig te vagy az egyetlen, aki egy külön fiókról védi magát.
25/26 anonim válasza:
Hi! A kérdező profilom megszűnt. Végül kaptam kutyit mert a nagymamámnál falujába született egy csomó. Adtak amúgy bárkinek, nálam fiatalabbaknak. Csak 20 ezer volt,de ez már régebben volt azóta lehet drágább. Jól viseli a panelt, nem beteges orvoshoz csak oltásért kellett még menni :D. A németjuhász tényleg nem lett volna jó választás visszagondolva,köszönöm a válaszokat.
26/26 anonim válasza:
Végül tenyésztőt meg se próbáltam annyian mondtátok hogy nem adna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!