Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem ajánják az amstaffot?

Miért nem ajánják az amstaffot?

Figyelt kérdés

Panelban lakom, de több szomszédomnak is amstaffja van.

Miért esnek nekem rögtön itt gyakor kérdéseken, hogy "nem az harap, lakásba nem adják oda" ?

2018. okt. 27. 16:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Itt ugyanaz az ember írta az összes választ vagy mi a f..?

Az utolsó az egy külön ember, aztán az az előtti mind ugyanaz. A szmájlizós azt se tudja hol van.

Nem a kor számít, ha átgondolt vagy és értesz az állatokhoz, nem lesz gond. Nekem is amstaffom volt, még a cicával is kijöttek. Tudok tanácsokat adni.

2018. okt. 28. 10:04
 22/26 anonim ***** válasza:
48%
Kijött a cicával? Azta mekkora érdem, nem is hallottam még ilyenről. :o Itt te vagy az egyetlen aki a saját kérdésére válaszolgat hogy igazolja magát. :DD <- én vok'
2018. okt. 28. 10:09
 23/26 anonim ***** válasza:
0%

2 érdemi válasz can összesen. Van a tenyésztős, a tájszólásos, meg aki magával veszekszik.

Mindegy milyen kutya, jól kell nevelni. Nagymamám hangsúlyozonám csivava szerűsége rosszabb és butább mint bármelyik nagykutya.

2018. okt. 28. 10:30
 24/26 anonim ***** válasza:
93%
Csak a százalékot kéne megnézni és látnád is hogy több válaszoló van, még mindig te vagy az egyetlen, aki egy külön fiókról védi magát.
2018. okt. 28. 10:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Hi! A kérdező profilom megszűnt. Végül kaptam kutyit mert a nagymamámnál falujába született egy csomó. Adtak amúgy bárkinek, nálam fiatalabbaknak. Csak 20 ezer volt,de ez már régebben volt azóta lehet drágább. Jól viseli a panelt, nem beteges orvoshoz csak oltásért kellett még menni :D. A németjuhász tényleg nem lett volna jó választás visszagondolva,köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 6. 15:04
 26/26 anonim ***** válasza:
Végül tenyésztőt meg se próbáltam annyian mondtátok hogy nem adna.
2021. ápr. 6. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!