Valaki segítene honnan vegyek jó amstaffot? hobbi célra kellene
Jó idegrendszerrel lehetőleg elérhető áron.
esetleg elmondhatná mire kell figyelni a vásárláskor stb
Az Euphoristica kennelben pont van egy 6 hónapos tricolor kan hobbira, 100 ezerért :)
Egy jó kennelből származó kutya rendesen szocializálva van, rá most egy handler vigyáz, sok kutya között van, foglalkoznak vele. A 6 hónapos még nagyon fiatal, a kamasz kor még csak most jön. De egy ilyen stabil alap szerintem mindenképp jó, sőt, egy 8-10 hetes kölyök kibírhatatlan tud lenni sokszor :D
Persze nem akarom rád sózni, én is csak tegnap láttam, és gondoltam pont jó lenne neked. Írhatsz kenneleknek, de azt nem lehet tudni előre, hogy lesz-e hobbira eladó kiskutya, illetve az alom születésére is várni kell sokszor.
Ezt a tenyésztőt nagyon ajánlom. A kutyák mindenre szűrve vannak, a kicsiket mintaszerűen oltja, féreghajtja, chipelteti, törzskönyvezteti. Nagyon odafigyel az idegrendszerre. A kölykök már előszocializálva, előnevelve kerülnek új gazdihoz. A felnőttek is megbízhatóak, kiváló idegrendszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!