Bevállaljam-e a 11 hónapos amstaffot?
Figyelt kérdés
Úgy adódott, hogy kapnék egy 11 hónapos amstaffot, a múltjáról annyit tudok, hogy nem nagyon volt foglalkozva vele, kennelben volt tartva a testvérével akit már elvittek mellőle nem rég, enni kapott rendszeresen és ahogy odamentem hozzá csóválta a farkát és barátságos volt. Én nagyon sokat tudnék foglalkozni vele, annak ellenére, hogy 11 hónapos megtudnám nevelni olyanra amilyenre én szeretném ? Szeretne úgy mintha kiskora óta velem lenne ?2017. aug. 28. 09:26
1/3 anonim válasza:
Ez azért van a testvéri kapcsolatok témában, mert a testvérével tartották? :)
Amúgy a kérdés leginkább az, hogy mennyi tapasztalatod van kutyákkal és hogy tudnád-e vinni suliba, ha valami gond van vele. Ha se sulit nem tudsz vállalni, se tapasztalatod nincs, akkor ne. Ha ezek közül legalább az egyik megvan, akkor vállald be.
2/3 anonim válasza:
A kérdésednek nem a családi kapcsolatok között, hanem az Állatok/kutyák kategóriában a helye, ott használhatóbb véleményeket és tanácsokat fogsz kapni, át kéne helyezni oda.
3/3 anonim válasza:
Tudsz bármit a bull típusú kutyákról? Nekem van egy, és kemény dió a megfelelő nevelésük, szocializálásuk, pedig nem vagyok kezdő kutyás.
Azzal, hogy mennyire szeretne, valószínű nem lenne probléma, rajonganak az emberért. Csak hát a fajtához érteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!