Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Karácsonyi menü kutyának?

Karácsonyi menü kutyának?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom még messze van :D

De én előre szeretek gondolkozni, és már ajándékokat is nézegetem.

Szeretném, ha Szenteste, mikor összegyűlik a család, és páran nálunk is alszanak, az a kutyáknak is érdekessé váljon.

Játékot fognak kapni + jutalomfalatot, de aznap valami nekik is egészséges finom ételt szeretnék csinálni.

Tudom azt is, hogy nekik az ünnep nem ünnep, de én szeretném. Napi szinten prémium tápot esznek. Az emésztésüket nem szeretném felborítani.

Tudtok valami ínycsiklandó egészséges receptet a kutyusoknak? Fűszer, és minden rosszaság nélkül természetesen.

Nektek erről mi a véleményetek?

2018. szept. 11. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
12%
Sima táp, amit eddig is kapott. Mi sose adunk neki semmit. Ha kell valami, azt azonnal megkapja, egy szétment póráz lecserélésére nem kell különleges alkalom. Játékja is egy tonna van, jutalomfalatot pedig a munkáért cserébe kap. Most 6 éves és eddig lelkileg nem viselte meg a dolog...
2018. szept. 11. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Természetesen nálunk is azonnal megkapja, ha valami bepkrepál : hám, póráz, ágya, tálja vagy bármi.

Jutalomfalatot nálunk is jó dolgokért kap : munka, trükk, ügyesség

Ez csak plussz ötlet volt, hogy aznap valami finomat újat egyenek.

Játék itthon is egy tonna van, de az mindig nyerő, meg azért fogyóeszköz, és ők is szeretik az újakat. Azt biztos, hogy kapnak. Jutalomfalatnál is valami újra gondoltam, bár van kedvence, de szoktam néha újakat is kipróbálni, és motiválni vele :)

2018. szept. 11. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

A kutyának nem túl jó ötlet hirtelen újféle kaját adni (emellett tök felesleges is), f.sás lehet a vége, vagy még rosszabb.

Max. egy újféle jutifalatot próbálj ki.

2018. szept. 11. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Igazából az érdekelne, hogy akik lepontozták a válaszokat, ők mit tanácsolnának?

Én nem pontoztam le senkit!

Köszönöm az eddigi két véleményt.

2018. szept. 11. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Könnyen megkavarhatod a gyomrát azzal, hogy végig tápot kap és egyik nap hirtelen valami mást.

Feldobhatod azzal a tápot, hogy ráöntesz eg doboz kefírt, vagy reszelsz rá sajtot, répát (ha szereti) .

Vagy ha mindenképp főzni szeretnél, akkor natúr, sótlan rizs+natúr, fűszerezetlen csirkemell, rá egy kis reszelt répa vagy sajt, meg egy-két evőkanál kefír.

Ez (répa és sajt nélkül) amit dokik is szoktak ajánlani, ha gond van a kutya gyomrával, szóval nagyon nem tudja megkavarni az emésztést, mert ez ilyen "könnyű" kaja.

Ha csirke allergiás a kutyád (manapság gyakori) akkor a csirkemellett nyúlhússal is kiválthatod.

Egyébként ez a kutya karácsony ünneplés mindenkinél változó. Ahány ház annyi szokás, szokták mondani.

Van aki ünnepli a kutyával (többek között én is) , valaki nem, ebbe senkinek semmi beleszólása nincsen.

De imádom, hogy ha valamit adsz karácsonyra a kutyádnak, akkor sokan rögtön arra asszociálnak, hogy amúgy semmit nem veszel neki, csak ünnepekkor. Megnyugodhat mindenki, megsúgom, hogy akik adnak karácsonyi ajándékot a kutyájuknak, azok is megveszik a pórázt, nyakörvet, tálat, jutalomfalatot sima napokon is, ha arra van szükség, nem várnak vele egy ünnepig.

2018. szept. 11. 16:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm a válaszodat!

Teljesen egyetértek veled!

2018. szept. 11. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!