Ki a hibás ha a néni szívrohamot kap a kutya miatt?
Durva lenne ha te lennél a hibás! 😀 Ha a nénikének ennyire rossz a szíve, menjen orvoshoz, mert ha egy tűzoltó elmegy mellette vagy egy sikítozó kisgyerek belehal.
Meg nehogy már egy kutya aki végzi a dolgát, tehát védi a területét viselkedésproblémás legyen. Jesszus 😀. Nekem molosszer fajtám van, foglalkozva van vele, rendszeresen sétáltatva van, de bizony ő is beindul ha elmegy valaki a kerítés mellett. Ez lenne a normàlis!!!
Az én kutyáim is jeleznek és ugatnak, ha kint vannak. De őv fajták révén ez hozzájuk tartozik és nem is fogom, nem is kell letiltanom őket erről. Nem is kötelezhetnek rá és nekik sem tenne jót. Viszont ők sportkutyák.
Te pedig nem vagy jó gazda, ha így állsz a kutyádhoz. Pár éve nem is érték új ingerek szerencsétlent? És nevelés helyett az a megoldásod, hogy inkább magasról teszel a kutyád igényeire? Nyilván a neveléshez idő, energia, felelősség és intelligencia kell. De ahhoz, hogy becsukd a kertbe egész életébe, egyikre sincs szükség.
Nem, a kutyanak nem „dolga“ jelezni ha jon a betolakodo, az a riaszto dolga. -.-
Szerencsetlen kutya. GRATULALOK. Jogilag nem perelhet be semmiert, de majd ne vinnyogj, ha egyszer megmergezi valaki a „kisse“ ugatos kutyadat. A Te es a szuleid hibaja lesz, mert keptelenek vagytok kutyat nevelni.
Konkretan ez a fajta sotet barlangi felfogas a tanulas hianyaval bsz fel a csillagos egig.
Pedig a pitbull nem túl ugatós fajta.
Viszont annál inkább emberszerető. Így neki az is kínzás, ha ki van ba..va a kertbe...
Tudom, mert pitem van.
És szégyelld magad, hogy sosem viszed sétálni. Kutyaiskola? Kiképző? Ha már te magad nem bírsz meg a saját kutyáddal...
A nj meg munkakutya.
Annak meg a semmittevés kínzás...
SZóval: miért nem bírsz meg a kutyáddal? és miért nem kértél segítséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!