Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki a hibás ha a néni szívroham...

Ki a hibás ha a néni szívrohamot kap a kutya miatt?

Figyelt kérdés
A kutyánk nagyon ugat a kerítésnél ha valaki elmegy a járdán és sokszor sunyi módon a bokorból ugrik ki tehát nem tud felkészülni a járókelő. Van egy néni aki sokszor elmegy előttünk és mindig megijed. Mondta már többször hogy egyszer szívrohamot fog kapni a kutya miatt. Máshol nem tud menni mert forgalmas út és sajnos csak a mi oldalunkon van járda. Ha egyszer tényleg megáll a szíve azért mi leszünk a felelőssek?

2018. szept. 4. 11:17
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
18%

Durva lenne ha te lennél a hibás! 😀 Ha a nénikének ennyire rossz a szíve, menjen orvoshoz, mert ha egy tűzoltó elmegy mellette vagy egy sikítozó kisgyerek belehal.

Meg nehogy már egy kutya aki végzi a dolgát, tehát védi a területét viselkedésproblémás legyen. Jesszus 😀. Nekem molosszer fajtám van, foglalkozva van vele, rendszeresen sétáltatva van, de bizony ő is beindul ha elmegy valaki a kerítés mellett. Ez lenne a normàlis!!!

2018. szept. 4. 16:44
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pont.
2018. szept. 4. 17:06
 23/36 A kérdező kommentje:
Szerintem is az a dolga egy kutyának hogy őrizze a portát. Minket nem zavar az ugatás csak a néni nyafog ha meglát minket.
2018. szept. 4. 18:04
 24/36 anonim ***** válasza:
85%
A riasztónak és a kamerának dolga őrizni a portát. Azért a feudális korból már talán kis országunk is kinott.
2018. szept. 4. 18:23
 25/36 anonim ***** válasza:
83%

Az én kutyáim is jeleznek és ugatnak, ha kint vannak. De őv fajták révén ez hozzájuk tartozik és nem is fogom, nem is kell letiltanom őket erről. Nem is kötelezhetnek rá és nekik sem tenne jót. Viszont ők sportkutyák.

Te pedig nem vagy jó gazda, ha így állsz a kutyádhoz. Pár éve nem is érték új ingerek szerencsétlent? És nevelés helyett az a megoldásod, hogy inkább magasról teszel a kutyád igényeire? Nyilván a neveléshez idő, energia, felelősség és intelligencia kell. De ahhoz, hogy becsukd a kertbe egész életébe, egyikre sincs szükség.

2018. szept. 4. 18:40
 26/36 anonim ***** válasza:
80%

Nem, a kutyanak nem „dolga“ jelezni ha jon a betolakodo, az a riaszto dolga. -.-

Szerencsetlen kutya. GRATULALOK. Jogilag nem perelhet be semmiert, de majd ne vinnyogj, ha egyszer megmergezi valaki a „kisse“ ugatos kutyadat. A Te es a szuleid hibaja lesz, mert keptelenek vagytok kutyat nevelni.

Konkretan ez a fajta sotet barlangi felfogas a tanulas hianyaval bsz fel a csillagos egig.

2018. szept. 5. 00:43
 27/36 A kérdező kommentje:
A mienk is örzővédő fajta pitbull-németjuhász keverék!!
2018. szept. 5. 11:27
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a pitbull nem túl ugatós fajta.

Viszont annál inkább emberszerető. Így neki az is kínzás, ha ki van ba..va a kertbe...

Tudom, mert pitem van.

És szégyelld magad, hogy sosem viszed sétálni. Kutyaiskola? Kiképző? Ha már te magad nem bírsz meg a saját kutyáddal...

2018. szept. 5. 11:45
 29/36 A kérdező kommentje:
Nem fajtiszta pitbull!!
2018. szept. 5. 11:55
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

A nj meg munkakutya.

Annak meg a semmittevés kínzás...

SZóval: miért nem bírsz meg a kutyáddal? és miért nem kértél segítséget?

2018. szept. 5. 12:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!