Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám betanítani a...

Hogyan tudnám betanítani a kutyámat, hogy elkapja, elkergesse a macskákat?

Figyelt kérdés
tipp trükk kellene?
2008. nov. 3. 16:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A legbiztosabb megoldás, ha lefeded a homokozót. Én kombinált oltást adatok a mcsakáimnak, féregtelenítve vannak, de ettől Te még ugyanúgy ráküldenéd a kutyát. Pedig szegény nem rosszindulatból csinál oda. Egyszerűen a puha homok csábítja, nem tudja, hogy ezzel Neked rosszat tesz. De még egy tipp. Van valami macskariasztó szer, amivel ha körbefújod pl. a bútort nem megy a közelébe a macska. Nem tudom külterületen alkalmazható-e, valamint, hogy gyerekekre nézve veszélyes-e, de talán érdemes lenne utána érdeklődnöd. Így senkinek sem esne baja.
2008. nov. 10. 10:52
 22/26 anonim válasza:

A kutyák is terjesztenek "szörnyű" betegségeket, pl.: a férgességet. A homokozóba a kutya ugyanúgy odapiszkít mint a macska, márcsak azért is, hogy felülírja annak a szagát.

Szerintem szerezz be egy macskát és tanítsd meg hogyan kapja el a kutyákat!!!

2008. nov. 10. 14:00
 23/26 A kérdező kommentje:
de a kutyák nem másznak be más udvarára hogy odaszarjanak a homokozóba
2008. nov. 10. 14:09
 24/26 anonim ***** válasza:
Akaszd fel magad,meg a kölyköd is,nem tehet arról a macska,téged kéne tarkón lőni
2009. nov. 7. 14:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Végre kaptál egy hasznos választ.
2009. nov. 7. 15:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Idióta paraszt vagy,neked kéne légpuska meg méreg
2009. nov. 8. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!