Hogyan kell betanítani egy kiskutyát, hogy pacsit adjon?
első vagyok
ja és nekem van egy foxim ami menden trükköt meg tanul nekem ez vált be amit le írtam! az egyik válaszolónak igaza van a pacsit még egy kicsit kezd el neki tanítani úgy 6 hónapos korában. nekem a mostani pulim 3 hónapos és tudja ül, marad de a pacsival még várok mert nem tud rendesen odafigyelni a foxim is csak 1 éves korában tanulta meg
Visszafelé is elsülhet.
A kutyámat kölyökkorában megtanítottam pacsit adni.
Belecsap a mancsával a tenyerembe, ügyes kutya, jó kutya, megsimogatjuk...
Ebből levonta a következtetést, hogy a jókutyaság ismérve hogy leülünk a kétlábúak elé és nyújtogatjuk nekik a mancsunkat, ha akarják ha nem. Persze az esetek 90%-ában összekente a mancsával mindenkinek a nadrágját :)
uh azén kutyám már 8hetese tudta a pacsit :) ugyhogy hülyeség ez a 6hónapos kor :D nem egy egetrengető trükk
én úgy tanítottam meg neki, hogy a kezembe raktam egy jutalomfalatot, ökölbe szorítottam, aztán ahogy elkezdte a mancsával piszkálni a kezemet, megfogtam a tappancsát, beletettem a kezembe megráztam mondtam neki, hogy pacsi és megkapta a jutalomfalatot . kb 20ismétlés után tökéletese ment
3 hónaposan lenne fontosabb tanulnivalója is!
pl. egyedüllétre szoktatás!, ül, marad, pórázas séta, határok a közös térben stb.
cseszheted ha a kutyád tud pacsizni de pl. kezelhetettlen pórázon vagy nem képes egyedül lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!