Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám betanítani a...

Hogyan tudnám betanítani a kutyámat, hogy elkapja, elkergesse a macskákat?

Figyelt kérdés
tipp trükk kellene?
2008. nov. 3. 16:12
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
59%
És ölje meg őket...?
2008. nov. 3. 16:26
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk lődd magad tarkón... mocskos állatkínzó.. mit tehet az a szegény macska arról hogy nem szereted? Ezért egyből le kell őket mészárolni egy kutyával?! Lepontozhattok de ilyenkor nem tudom magamban tartani a véleményem.
2008. nov. 3. 16:41
 3/26 anonim ***** válasza:
92%

Ha alapból nem hajlik rá, akkor sehogy. És különben is, mi bajod a macskákkal? Nem tesznek kárt semmiben (leszámítva a legfeljebb a helyi egérpopulációt, de nem hinném, hogy ez bárkinek is gondot okozna), akkor meg miért kéne elkapni őket?

Arról nem is szólva, hogy láttam már macskát, aki úgy összekarmolt egy nálánál sokkalta nagyobb kutyát, hogy a kutya azóta kezesbárányként viselkedik minden macskával. (és ez tényleg megtörtént, nem kitaláció)

2008. nov. 3. 16:43
 4/26 anonim ***** válasza:
87%

Pár hónapja volt egy kérdés erről, amiről kiderült, hogy kamu volt, a kérdező csak röhögni akart az állatvédőkön...

Egyébként meg inkább a kérdezőt kapná el a saját kutyája, mint egy szerencsétlen macskát úgy, hogy ottmaradjon! Gyűlölöm azokat, akik képesek bántani egy állatot...

2008. nov. 3. 16:49
 5/26 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy ki mit csinálna ha egy macska bele szarik a homokozójába és a gyermeke súlyos fertőzést kap el a rühes macskák miatt akiknek a gazdái arra nem képesek hogy féregtelenítsék és bezárják a macskájukat mert neki csak egy percébe telne vagy pár ezer forintjába de másnak akár az életébe is kerülhet
2008. nov. 3. 17:12
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebből a célból az is elég lenne,hogy a kutya kergesse a macskát (pl.el a ház tájékáról),nem kell feltétlenül el is kapnia,nem? Pl.a mi kutyánk alapból utálta a macskákat,és kergette őket,de én nem tudok arról,hogy egyet is elkapott volna. Viszont ha jó barátságban van a kutya a macskával,akkor nehezen lehet megtanítani arra,hogy egyik pillanatról a másikra utálni kezdje.
2008. nov. 3. 17:30
 7/26 A kérdező kommentje:
nem kell elkapnia csak kergesse el a portáról
2008. nov. 3. 17:43
 8/26 anonim válasza:
69%

A megoldást Te is tudod: féregteleníteni kell a macskákat. Ha családi házas övezetben élsz, akkor erre meg kell kérned a szomszédokat.

A macska nem tehet arról, ha a homokozóba piszkít, nem tudhatja, hogy ott kisgyermekek játszanak. Én is tudom, hogy a macskák szörnyű betegségeket terjeszthetnek, teljesen jogos, hogy el akarod kerülni. Épp ezért a legegyszerűbb védekezés (ha teheted persze), hogy lefeded a homokozót, amikor nem játszanak ott a gyerekek.

2008. nov. 3. 17:54
 9/26 anonim válasza:
24%
Nem kell azt tanítni,mert vagy tudja magától vagy sem.Előfordulhat az is,hogy alulmarad.Nem a kérdező öli meg a macskát,hanem a kutya.Ezért kutya.Állatvédők ide vagy oda.Nem tudom mit gondolnak,az a marha amit megesznek az végelgyengülésben halt meg?
2008. nov. 3. 18:11
 10/26 anonim ***** válasza:
82%

Nalunk otthon a kutyus megszokta kergetni a cicankat! De a cica mindig ugyesebb, gyorsabb! Szerintem nem tudnad betanitani a kutyadat hogy elkapja a macskat!

Inkabb tanitsd meg a kutyadnak hogyha jon a macska, akkor ne engedje bele a homokozoba!

Szoval a legegyszerubb ha letakarod a homokozot!

De akkor ti jatszoterre sem fogjatok vinni a gyerekeket?

Nagy kar lenne!

2008. nov. 3. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!