Miért tiltakoznak sokan valamennyi internetes fórumon a tűzijátékok ellen arra hivatkozva, hogy a kutyák félnek?
Szerintem sincs gond a tűzijátékkal, hiszen évente csupán 3 napon szoktak tűzijátékozni.
A felelős állattartó pedig figyeljen oda az állatára.
Bennem felmerül a kérdés, mit keres szilveszterkor meg ilyenkor udvaron kutya, macska?
Nálam természetes, hogy a kutyának a házban a helye MINDIG!, de aki kint tartja legalább erre az időszakra igazán beengedhetné azt a szerencsétlen állatot!
Szilveszteri "petárdát dobálok az udvarra a kutyához,mert az nagyon vicces" vagányokat gyűlölöm,amúgy én sem értem miért kell a tűzijáték miatt ekkora hisztit csapni. Nekem is van kutyám,retteg tőle. Be van zárva,nem tud meglépni. Az pedig,hogy fél órán át fél,azzal sajnos nem tudok mit kezdeni. (Én vizsga előtt rettegek 3 napig,mégis muszáj vizsgáznom.)
És imádom a kutyámat.
Rettegnek tőle a kutyáim, de alapjában nincs gondom a tüzijátékozással. A petárdával van gondom, és a szándékos károkozással, amikor bedobják az udvarra a kutyához, mert vicces. Meg amikor szilveszter éjjelén a szomszéd belövi a mi kertünk fölé a tüzijátékát, annak se tudok örülni.
Egyébként meg alapjában véve szerintem nagyobbra fújod ezt, mint amekkora gond. Nem hinném hogy a kutyások kárognak, legalábbis a normálisabbja. A menhelyek közzé szoktak tenni ilyenkor figyelemfelhívó postokat hogy mindenki figyeljen jobban a kutyájára, de én nem vettem észre hogy huszadika vagy szilveszter előtt két nappal menne a rinyálás hogy jaj istenem megint tüzijáték.
Pedig nagyon kemény osztás szokott menni sajnos, kb mintha bűnözés lenne az ünnep.
Ami meg a pénzkidobást illeti, a ki.szott stadionok is azok, ráadásul sokkal nagyobbak, nulla haszonnal kb. Ezek mellett nehogy már egy ezeréves nemzeti ünnep évtizedes megünneplési hagyománya ne férjen el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!