Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Igaz, hogy a munka vérvonalú...

Igaz, hogy a munka vérvonalú border colliek rondák?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a kiállítási vérvonalú borderek szépek, viszont nem olyan aktívak mint a munka vérvonalúak, de azok meg rondák.
2010. jún. 19. 21:54
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Hogy lennének már rondák egy kutya sosem ronda, és a korcsok is nagyon szépek, aranyosak nemhogy a borderek :) sztem egy kutya csak szép lehet :)
2010. jún. 19. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

1.Egy kutya se ronda -.-

2.Nem , minddd kettő széppp ^^

2010. jún. 19. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szőrük mindenképpen nagyon gyér, de nem két szélsőség van, vannak átmenet kutyák.
2010. jún. 19. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Relatív kinek-mi a ronda. Egyszerűen túlságosan ketté vált, máshoogy néznek ki. Nekem pl egyáltalán nem tetszenek a kiállítási vérvonalú kutyák.

Show vonalú: [link]

Munkaborder: [link]

2010. jún. 19. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem mondanám, hogy rondák, viszont nekem a show vonal sokkal jobban tetszik és biztosan nem vennék munka vonalú bordert. Nem csak két véglet van, létezik olyan tenyésztő, aki viszonylag elfogadható küllemű, de mégis munkára alkalmas bordereket tennyészt. Azt sem szabad általánosságban kijelenteni, hogy a kiállítási vonalú kutyák közül egyik sem való munkára, mert ez nem igaz. Nagyon sok munkavizsgás van köztük is.
2010. jún. 19. 23:06
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Nekem a munka vonal tetszik jobban külsőre és belsőre is. És szerintem egy munkára tenyésztett fajtából ne csináljanak show bábut.

Vannak jó kutyák show vonalban is, de úgy sosem fognak tudni dolgozni, mint a munka vonalúak.

Külsőre meg szubjektív. Szerintem show vonalban is vannak nagy ronda kutyák, akiket sokkal rondábbnak tartok, mint a legcsoffadtabb munka kutyát, mert gnóm, üres szemű, malacképű, rövid lábú szőrkupac. Egy ilyennél egy csofi, kopasz munka border az én szememben mindig szebb. De akkor is vannak jó show kutyák, akik tudnak dolgozni is. Bár jóval kevesebb.

Viszont ha családi kedvencet akar valaki, az ne vegyen munka bordert. A kutyának és magának is szívességet tesz vele. Hobbira inkább akkor már egy show kutya neves kennelből, mint egy szaporított.

2010. jún. 19. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A szépség szubjektív.

Nekem a munkavonalúak jobban tetszenek.

Tessék döntsd el h rondább-e:

[link]

Nekem is valami hasonló van ;o)

2010. jún. 20. 11:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem külsőre is jobban tetszenek a munkaborderek.
2010. jún. 20. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!