Igaz, hogy a munka vérvonalú border colliek rondák?
1.Egy kutya se ronda -.-
2.Nem , minddd kettő széppp ^^
Nekem a munka vonal tetszik jobban külsőre és belsőre is. És szerintem egy munkára tenyésztett fajtából ne csináljanak show bábut.
Vannak jó kutyák show vonalban is, de úgy sosem fognak tudni dolgozni, mint a munka vonalúak.
Külsőre meg szubjektív. Szerintem show vonalban is vannak nagy ronda kutyák, akiket sokkal rondábbnak tartok, mint a legcsoffadtabb munka kutyát, mert gnóm, üres szemű, malacképű, rövid lábú szőrkupac. Egy ilyennél egy csofi, kopasz munka border az én szememben mindig szebb. De akkor is vannak jó show kutyák, akik tudnak dolgozni is. Bár jóval kevesebb.
Viszont ha családi kedvencet akar valaki, az ne vegyen munka bordert. A kutyának és magának is szívességet tesz vele. Hobbira inkább akkor már egy show kutya neves kennelből, mint egy szaporított.
A szépség szubjektív.
Nekem a munkavonalúak jobban tetszenek.
Tessék döntsd el h rondább-e:
Nekem is valami hasonló van ;o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!