Mit látnál szívesen egy munka- és sportkutyásoknak szóló webáruházban?
Figyelt kérdés
Egy ilyen bolt nyitásán gondolkodom. Mindenfélét lehetne kapni, ami a sportkutyásoknak kell. Szeretnék egy kis közvéleménykutatást tartani: milyen termékeknek és egyéb szolgáltatásoknak (pl. versenynaptárak, cikkek) örülnél?2011. aug. 28. 10:10
1/22 anonim válasza:
Mit látnék szívesen?
Alacsony árakat.
Illetve hogy ne legyen több a szállítási és csomagolási költség, mint annak az értéke, amit megrendelek.
2/22 anonim válasza:
Elfogadható árú(mondjuk 10-12 ezer ft/15 kilóig)és minőségű tápokat.Biztos,hogy onnan rendelnék.És én is azt mondom,hogy ne legyen 500-700 forintnál több a szállítási költség.Sokszor azért nem rendeltem,mert szállítási költséggel együtt nem érte volna meg.
3/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Sajnos a tápok ára meg a szállítási költség a nagykertől ill. a futárcégtől is függ, de igyekszem majd figyelembe venni ezeket a szempontokat is.
2011. aug. 28. 10:29
4/22 anonim válasza:
Olyan dolgokat amiket máshol nem látni. Tápokat sok helyen lehet kapni. Inkább felszerelést, pl frizbihez mellényt, meg több frizbit, olyan dolgokat amiket máshol már rég alkalmaznak, itthon meg még alig ismerik.
5/22 anonim válasza:
Rengeteg szállító cég van,biztosan lehet találni olyat,ami olcsóbb.
Esetleg olyan táp kizárólagos forgalmazói is lehetnétek,amit máshol nem lehet kapni.
6/22 anonim válasza:
Tápok, őrző-védő kellékek, kutyás ruházat, frizbis felszerelés, jutalomfalattartó satöbbi.
7/22 anonim válasza:
frizbis cuccok, súlyhúzáshoz hámok, szánhúzáshoz hámok, agillity kellékek stb.
a verseny naptár jól hangzik. Úgy gondolod, hogy minden sportágnak külön, vagy egybe? Mert végül is mindkettő jó ötlet. Olyan cikkek is jók lehetnek, hogy egyes sportágakat részletesen leírnak, és azt is, hogy hol lehet azokat a sportokat kipróbálni, stb. :)
8/22 anonim válasza:
igen cikkeket és eseményeket is szívesen látnék, meg minőségi tápot sportkutyáknak - ingyenes kiszállítással, egy egy fajta sporthoz kellékeket, pl agility felszerelés, szánhúzó felszerelés, frizbi felszerelés stb :D
9/22 anonim válasza:
ja igen, örző védéshez ruha stb :D ezek
10/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nézegetem a külföldi webshopok kínálatát, olyan cuccok vannak, hogy csak ámulok. :)Pl. zóna tanításához vagy húszféle termék, némelyikről csak sejtem, mire lehet jó. :) Esetleg van olyan konkrét termék, amit pl. külföldi verseny alkalmával láttatok és szerintetek hasznos lenne itthon is árulni?
2011. aug. 28. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!