Mi a véleményetek erről szlovákiai, munka vonalú németjuhász kennelről?
2011. szept. 28. 15:05
1/7 anonim válasza:
Elszőr is már bocs de ez szlovákul van és elolvasni nem tudom.. Bocs nem tudom szlovákul..
2/7 anonim válasza:
Igen, igen szerintem nagyon nagyon jó ötlet én is kiprobálom! :) KÖXI
3/7 anonim válasza:
Nem tűnik rossznak. De azt is tudnod kell, hogy hiába munkavonalú egy kennel, onnan is kerülhetnek ki wesenes, vagy ösztöngyenge kutyák. Ha van ismerősöd, akkor nagyobb eséllyel kapsz jó kutyát. Sokszor ugy vannak vele a tenyészetek, hogy a "szart" eladják külföldre, és jókat benntartják. Tisztelet a kivételnek. Itthon nem találtál? itt is vannak jó munkatenyészetek.
4/7 anonim válasza:
Én láttam egyszer egy pár kutyájukkal dolgozni, nagyon ügyesek!
5/7 anonim válasza:
Küldtem e-mailt. Péter beszél magyarul és okt. 16-án nálunk fog tartani szemináriumot.
6/7 anonim válasza:
Vagyis küldenék Neked emailt, de nem tudom, miként?
7/7 anonim válasza:
ma 17:23
Ott a magyar zászló , rákatt és máris olvashatod az anyanyelveden:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!