Mennyi pénzt kellene vinnem a menhelyre?
Ha van benne chip az alapján letudják kérni a nyilvántartásból hogy mi az ami van neki stb... mert egy menhelyen ha bekerül egy kutyus az az első hogy megnézik van-e benne chip és lekérik az adatokat. Nálunk a környéken ha megszökik egy kutyus és oda kerül be akármi miatt, és ha a gazdi 1-2 napon belül érte megy akkor semmit nem szoktak érte kérni, de illik nekik adni adományként vagy KP-t 5-10 ezer Ft-ot, vagy venni nekik pár kiló kutyakaját.
Amikor elhunyt a régi kutyusom és megmaradt 8 kiló kutya kaja automatikusan menhelyre vittem, és akkor láttam hogy egy kutyusért ment a gazdája aki oda került mert elkóborolt és semmit nem számláztak ki neki csak mondták hogy némi adománynak örülnének, ha nem is azonnal, de amikor teheti akkor azt értékelnék. Én azt mondom neked hogy azért egy minimum 5000 Ft-ot ha amúgy semmit nem kérnek akkor adj nekik adományként, jó szándékból, mert ha esetleg később ismét odakeveredne a kutyus akkor tudni fogják hogy milyen a gazdi és talán meghálálhatják azzal hogy legközelebb házhoz viszik akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!