Hol tudnék a leggyorsabban gazdit lelni egy talált kiscicának? Holnapig van időm, mert el kell vinnem a menhelyre. Valami ötlet?
A helyi rádión már túl vagyok,persze senki nem érdeklődött,
kitettem iwiwre,de semmi...:(((
Még nincs róla fényképem,ezért nem raktam fel hirdetést.
Melyik a leglátogatottabb oldal,ahol érdemes hírdetni?
Egy nap igen kevés,de meg kell próbálni!
jobb felső sarka...írj e-mailt és a faliújságunkon megjelenik...ilyenkor éjjel is szoktak fenn lenni:)
amilyen gyorsan tudunk kimegyünk hozzád és elhozzuk az állatkát ha nem tudod megtartani
most írj e-mailt!!!
Sajnos nálunk nem maradhat,mert a nagy cicánk egy igazi gyilkos...egy percre sem merjük egyedül hagyni,mert egyből torokra megy :S (volt rá példa)
Végül is a menhely sem egy tragédia,mert megbeszéltem velük (jó ismerősök),hogy továbbra is kereshetek gazdit,és majd onnan viszem/viszik el.
Csak hát olyan kis ragaszkodó,le sem lehet vakarni,mindig a seggünkben van,mert annyira fél,hogy ismét egyedül marad!Így bele gondolni is olyan rossz,hogy mennyire fog sírni ott "egyedül"...:( Olyan édes! Egy igazi tündér!
Nem baj,nem adom fel!Még bármi megtörténhet!
Köszi az oldal tippeket,holnap kora reggel már intézem is a hirdetéseket,valami cuki kis fotóval!
Na meg felhívom a maradék ismerőst...hátha...
De nem szeretném,hogy olyan messzire vigyétek....:( Szombathely?!
A menhely meg itt van tőlünk 10 percnyire,minden nap látogathatnám többször is!A szívemen viselem a sorsát,és szeretnék neki szerető gazdit találni...
DE Nagyon köszönöm a segítséget,igazán rendes vagy,hogy segíteni akarsz!!!!Remélem nem gondolsz hálátlan dögnek...:S vagy önzőnek...:S
Még 1x köszönöm!
akkor hagyd a menhelyen ott látogathatod is és kereshetsz közbe gazdit az expressz.hu például jó de tegyél azért tényleg fel róla képet estleg a helyi kisállatboltba.....tehetsz róla ki plakátot érdeklődj ismerősöknél
sok sikert
egyátalán nem gondollak önzőnek:)inkább egy nagyon kedves,aranyos embernek:)
2-dik voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!