Hol olcsóbb és hova érdemes vinnem ivartalanítani a kutyusomat? Székesfehérvár és 60-70 km körzetében. Bolognese nőstény kutyus 10 kg alatti.
Hova érdemes: Martonvásárra, Dr. Paál Csabához.
Olcsót nem tudok, de a fent említett orvos nagyon jól dolgozik.
Nem gondolom hogy ivartalanításhoz ha nincs semmi betegsége a kutyának, jól kell ismernie a kutyát az orvosnak.
De igen, kérdezgesd a kutyásokat, mert nem mindegy ki hogyan műti meg.
Itt most ne nézd, hol olcsóbb. Ez ne legyen szempont. Ha vettél egy kutyát, fel kell vállalnod a költségeit.Az olcsó ebben az esetben bizonytalan dolog.
Inkább azt keresd, jó nevű, jó hírű, jól felszerelt és tapasztalt állatklinika legyen, az árat ne nézd, ne az legyen a szempont a döntésben, mert el lehet szúrni egy ivartalanítást is nagyon, ha nincs tapasztalata, és nem jó orvos.
Ha jól tudom, Sz.fehérvár B.pest és a Balaton között van valahol, tehát én mindenképp B.pestre vinném , ott jobban találsz jó rendelőt, sokkal több jó állatorvos van, mint a fővároson kívül.
Szerintem itt tegyél fel egy olyan kérdést, B.pesten keresel nagyon jó állatorvosi rendelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!