Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik lenne a legjobb?

Melyik lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

Hello!

A kislányom 11 éves és nagyon szeretne egy kiskutyát de EGXEDÜL GONDOZZNÁ.Ezelőtt már volt egy kutyája csak az elpusztult 2 hónapja.Melyik lenne a legjobb?

Ezek között válogattunk:

-Bernáthegyi

-Golden retriever

-Dog

-Havanese-Yorkshire terrier.

Más ötlet is jöhet ne legyen öleb.

2010. jún. 18. 07:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
53%

Én 9 évesen kaptam egy golden retriever kiskutyát, aki ma már lassan hét éves lesz. Bár még elég kicsi voltam, semmi baj nem volt és most sincs a kutyám viselkedésével. Ő tanított meg kutyázni, minden nap sokat foglalkozom vele a mai napig. Nyugodt, barátságos, hihetetlenül okos kutyák, gyerek mellé is tökéletesek és nem mellesleg gyönyörűek. Egy baj van vele, a lakásban iszonyatosan hullatja a szőrét. Mi ugyan nem a lakásban tartjuk, de egyik ismerősömnél bent van és mindenhol kutyaszőr és kutyaszag, pedig sokat takarítanak utána.

A yorkshire és társai kis görcsök, sok betegségük, nyűgük van és általában öntörvényűek és heves természetűek, a gyerekek nyúzását nagyon nem szeretik és oda is kaphatnak.

Abban igaza van a többi válaszolónak, hogy a német dog és a bernáthegyi fantasztikus családi kutyák, viszont egy kislány nem tudná egyedül sétáltatni, mert borzasztó erősek szóval ha azt akarjátok, hogy az ő kutyája legyen, akkor ne ilyen nagyot válasszatok.

Én a golden retrievert ajánlom továbbra is, természetesen nagyon fontos, hogy tenyésztőtől vegyétek, törzskönyvvel, egészségesen, mert a nagyobb testű fajtáknál gyakori örökletes betegség a diszplázia, ami sok szenvedést okoz a kutyáknak.

2010. jún. 18. 12:09
 22/23 anonim ***** válasza:
hányszor fogod még megkérdezni???a multkor még goldi meg spániel is volt :s döntsd el te....
2010. jún. 18. 14:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Mennyit szánnál a kutya megvételére?
2010. jún. 18. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!