Melyik lenne a legjobb?
Hello!
A kislányom 11 éves és nagyon szeretne egy kiskutyát de EGXEDÜL GONDOZZNÁ.Ezelőtt már volt egy kutyája csak az elpusztult 2 hónapja.Melyik lenne a legjobb?
Ezek között válogattunk:
-Bernáthegyi
-Golden retriever
-Dog
-Havanese-Yorkshire terrier.
Más ötlet is jöhet ne legyen öleb.

Ezek közül én a goldit ajánlanám!
Egyrészt nagyon barátságos, okos, nyugodt, nem agresszív, sokat lehet vele játszani és lehet bent is tartani.
A yorki és a westi nagyon agresszívek! Lehet h kicsi kutyák meg aranyosak és biztosan vannak egyedek amelyek kivételek, de általában agresszív fajták. Vicces, de engem már harapott meg mini yorki és azt hittem bepisilek :):$ Pedig én is leírtam h milyen kis csutak...
Nekem amúgy shih-tzu-m van, ez is egy jó fajta. Nem kell megijedni a szőrápolástól, feltalálták a kozmetikust :) Nekik is és nekünk is jobb.
Sok sikert és sok boldogságot a kislányodnak a kutyushoz!

a yorkshire terrier és a máltai selyemkutya való lakásba, ők ugyanis egyáltalán nem hullatják a szőrüket. télen viszont kell valami kis ruha, mert aljszőr nélkül megfáznak.
Nem tudom miért kell egyből leszólni egy fajtát, mert van egy negatív élmény vele kapcsolatban. Az én yorkim egy tündér, kedves, játékos, szófogadó.
Igaz, jó helyről való, és nem "extramini", ami ugye hivatalosan nem is létezik.
Én max. azért nem ajánlanám, mert elég kényes fajta, etetés-gondozás terén, és sokszor kell vele állatorvoshoz is menni.
A felsoroltak közül a golden lenne a legjobb, talán egy kedves szuka ivartalanítva.

szija,a yorkshire-t tudod bent tartani...de azok szerintem elég idióták,mert már túl vannak tenyésztve
adog és abernáthegyi túl nagy egy 11 éves kislánynak....,meghát házba végkép nem lehet xdxd
a golden lenne szerintem a legjobb,,igaz hogy nem tudja bent tartani ,de nem hiába sok vakvezető kutya is goldi,nagyon okosak...és a gyerekekkel óvatosak (bár 11 évesen nem olyan kisgyermek már :) )

Ezek közül én a goldit ajánlanám!
Egyrészt nagyon barátságos, okos, nyugodt, nem agresszív, sokat lehet vele játszani és lehet bent is tartani.
A yorki és a westi nagyon agresszívek! Lehet h kicsi kutyák meg aranyosak és biztosan vannak egyedek amelyek kivételek, de általában agresszív fajták. Vicces, de engem már harapott meg mini yorki és azt hittem bepisilek :):$ Pedig én is leírtam h milyen kis csutak...
Nekem amúgy shih-tzu-m van, ez is egy jó fajta. Nem kell megijedni a szőrápolástól, feltalálták a kozmetikust :) Nekik is és nekünk is jobb.
Sok sikert és sok boldogságot a kislányodnak a kutyushoz!
neki adok igazat...mindenben igaza van, én imádom a yorkiket , hát még a westieket...
de azok elég agresszívak :S
sztem is a goldika :) nagyon értelmesek
még talán a francia bulldog , bár nem írtada listára
http://www.youtube.com/watch?v=7k7bYTNIgp4
itt is ..mit csinálnak vele.és egy szava sincs
azt sem mondhatjuk h nem értelmes : http://www.youtube.com/watch?v=4rifVdwR3wM&feature=related :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!