Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek, mennyi ido kell? :/

Pukifroccs kérdése:

Mit tegyek, mennyi ido kell? :/

Figyelt kérdés
A sziberiai huskym eros 4 hetes , ma kaptam el...Tanitom , ha rossz tudatom vele , ha jo ,akkor jutalom falatot kap... de van egy dolog ami nem hagy ,az hogy Szerbiaban elek es eddig Szerbul tanitottak.. nehezsegek lesznek azzal kapcsolatban , hogy halgasson ram? Se futtyszora , se csettintesre nem akar nagyon odafigyelni.. Ja es attol ,hogy kolyok , nem tud a hideg foldog felfazni vagy ilyesmi? mivel ha beleteszem a ,,kisagyba'' akkor kiugrik :D

2018. jún. 30. 21:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól nem lesznek nehézségek, hogy eddig szerbül szóltak hozzá, most pedig magyarul fogsz.

7 hetes babakutyától pedig ne várj csodát. A nevelése egy folyamatos dolog.

Ha fázna, akkor nem feküdne a hideg földön, ennyi esze van egy kutyának, ne aggódj.

2018. júl. 1. 07:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

1. Még csak 7 hetes. Tanítsd neki a nevét (behívás) és a szobatisztaságot.

2. A Husky az egyik legmakacsabb fajta. Dolgozz magadon, hogy megtudd nevelni, mert lesznek gondok. Érd el, hogy rád figyeljen És a figyelemre külön gyúrjatok rá. (Jutifalattal, játékkal.

3. Az, hogy milyen nyelven szólsz hozzá, pont nem fontos.

2018. júl. 1. 10:06
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#10 vagyok, hiába pontoztok le, a tényen nem változtat. Nekem sem tetszik ez a rendszer, de Szerbiában ez van.
2018. júl. 1. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A nyelv kérdés fontos, az új nyelvet is meg kell majd tanulnia. Az alap utasításokat, pl- azt, hogy NEM! tanítsd neki magyarul. Olyan sok szót nem tudhat még, hamar áttanul.

Bonyolult dolgokat ne várj tőle, picike még.

Ismerős kutyája néhány hónap alatt megtanult magyarul, de a neki kellemetlen dolgokat még így évek múltán is csak franciául hajlandó megérteni.

2018. júl. 1. 20:06
 15/17 A kérdező kommentje:
Emberkek , eltertunk a targytol , arrol van szo , hogy elcsesztem.. nem 7 hetes . tobb mindt 1 honapos.. a jelenlegi holnapra hittem h mondta a tenyeszto az elet korat... a kovetkezokben azokhoz szolnek akik itt az orszagrol beszelnek , igen szerbia szemet orszag , szemet szemelyek is vannak benne , de az , hogy valaki itelkezzen valaki , valakik felett azt nem kellene.. az ertelmes valaszokat koszonom..
2018. júl. 2. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A több mint egy hónapos meg a hét hetes kb ugyan az...
2018. júl. 3. 07:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

1hónap = 4 hét (illegális)

2hónap = 8 hét (ideális)

What? :D

2018. júl. 3. 08:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!