A sziberiai huskym eros 4 hetes , ma kaptam el...Tanitom , ha rossz tudatom vele , ha jo ,akkor jutalom falatot kap... de van egy dolog ami nem hagy ,az hogy Szerbiaban elek es eddig Szerbul tanitottak.. nehezsegek lesznek azzal kapcsolatban , hogy halgasson ram? Se futtyszora , se csettintesre nem akar nagyon odafigyelni.. Ja es attol ,hogy kolyok , nem tud a hideg foldog felfazni vagy ilyesmi? mivel ha beleteszem a ,,kisagyba'' akkor kiugrik :D
Attól nem lesznek nehézségek, hogy eddig szerbül szóltak hozzá, most pedig magyarul fogsz.
7 hetes babakutyától pedig ne várj csodát. A nevelése egy folyamatos dolog.
Ha fázna, akkor nem feküdne a hideg földön, ennyi esze van egy kutyának, ne aggódj.
2018. júl. 1. 07:34
12/17 anonim válasza:
1. Még csak 7 hetes. Tanítsd neki a nevét (behívás) és a szobatisztaságot.
2. A Husky az egyik legmakacsabb fajta. Dolgozz magadon, hogy megtudd nevelni, mert lesznek gondok. Érd el, hogy rád figyeljen És a figyelemre külön gyúrjatok rá. (Jutifalattal, játékkal.
3. Az, hogy milyen nyelven szólsz hozzá, pont nem fontos.
2018. júl. 1. 10:06
13/17 anonim válasza:
#10 vagyok, hiába pontoztok le, a tényen nem változtat. Nekem sem tetszik ez a rendszer, de Szerbiában ez van.
2018. júl. 1. 10:08
14/17 anonim válasza:
A nyelv kérdés fontos, az új nyelvet is meg kell majd tanulnia. Az alap utasításokat, pl- azt, hogy NEM! tanítsd neki magyarul. Olyan sok szót nem tudhat még, hamar áttanul.
Bonyolult dolgokat ne várj tőle, picike még.
Ismerős kutyája néhány hónap alatt megtanult magyarul, de a neki kellemetlen dolgokat még így évek múltán is csak franciául hajlandó megérteni.
2018. júl. 1. 20:06
15/17 A kérdező kommentje:
Emberkek , eltertunk a targytol , arrol van szo , hogy elcsesztem.. nem 7 hetes . tobb mindt 1 honapos.. a jelenlegi holnapra hittem h mondta a tenyeszto az elet korat... a kovetkezokben azokhoz szolnek akik itt az orszagrol beszelnek , igen szerbia szemet orszag , szemet szemelyek is vannak benne , de az , hogy valaki itelkezzen valaki , valakik felett azt nem kellene.. az ertelmes valaszokat koszonom..
2018. júl. 2. 23:45
16/17 anonim válasza:
A több mint egy hónapos meg a hét hetes kb ugyan az...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!