Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan adtok beöntést a...

Hogyan adtok beöntést a kutyátoknak?

Figyelt kérdés

ma 16:34
 1/9 Jenni és Molli skzio kalandjai válasza:
26%
Minecraftban… kérdezzed… ugye ?
ma 16:37
 2/9 anonim válasza:
83%

Indoklást kérek.

Tudom a kínai kajánál főleg fontos a megfelelő előkészület, de ezt kicsit korainak érzem, szerintem csak utólag tisztítják.

ma 16:49
 3/9 anonim válasza:
77%

Sehogy, nincs szüksége rá alapesetben, ha egészségügyi okokból szükséges akkor mindenképpen szakember végezze.

Hasmenést és egyéb fertőzéseket is okozhat, emellett nem biztos hogy jó hatással lenne a bélrendszer működésére, de persze lehet, hogy semmit nem okozna, de én inkább nem kockáztatnék.

Ha emésztési probléma miatt gondolkodsz rajta, javaslom egy állatorvos felkeresését, mert azt más módon is lehet kezelni.

ma 16:50
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Gátsérve van a kutyámnak, ami kiújult a műtét után. Nekünk muszáj. Mi a te okod?
ma 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy.
ma 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Állatorvos mit mondott? Nem őt kellene kérdezni?
ma 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Miért akarsz neki beöntést adni? Ha indokolt, akkor a doki biztos elmagyarázta. Ha meg olyan vagy, mint én ("ha nincs esze, legyen notesze") és kiment a fejedből, akkor nyugodtan hívd fel holnap és kérdezd meg újra.
ma 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
59%
Nekem 20 éve vannak kutyáim, de még sosem kellett egyiknek sem. Sőt eszembe se jutott soha...
ma 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:
55%

Kérdezd az állatorvost.

Most vagy egy nagyon beteg ember vagy, vagy egy unatkozó hülye.gyerek

ma 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!