A kutyám fél a porszívótól! Hogyan barátkoztathatnám vele?
Nem nevetlek ki, nekem sem volt évekig hajszárítóm, este mostam hajat mindig és magától száradt.
Azt próbáltad-e már vagy megoldható-e, hogy addig másik helyiségbe zárod? Talán akkor nem zavarná annyira.
Igen próbáltam, ez is a baj, hogy a porszívó látványától már ideges lesz. Bezártam a szobába ahol épp nem porszívoztam, hátha ha nem látja a gépet, megnyugszik. De meghallotta a hangját és már visít :/.
Egyébként ez lehet jele a rossz szocializációnak is? :S
Hát a fene se tudja így látatlanból. Lehet több oka is, akár fiziológiai is, mert ugye az ő hallásuk sokkal élesebb. Lehet akár rangsor is, lehet szocializációs hiányosság, nagyon sok oka lehet.
Kicsit hasonló a tűzijátékhoz, van kutya, amelyik nem fél tőle, van amelyikkel csinálhatsz bármit, akkor is bepánikol.
Esetleg beszélni a szomszédokkal, hogy lehetnének kicsit toleránsabbak? Végülis kutyáról van szó, nem robotról. Esetleg cserébe valamivel kárpótolni őket? Jobb ötletem nincsen sajnos. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!