Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám fél a porszívótól!...

A kutyám fél a porszívótól! Hogyan barátkoztathatnám vele?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 10:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen mindennap porszívózok és azért minimum fél óra az egész lakást felporszívózni. Tudod két macska és egy kutya, mindhárom hosszú szőrű azért naponta fel kell szívni a sok szőrt. Amúgy nemtudom fél-e a hajszarítótól, mivel ki lehet nevetni, de nekem nincsen otthon, mivel én nem használom, a kutya meg úgy is megszárad magától minek riogassam vele.
2010. jún. 17. 11:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Az nyém is fél, ugat. És még a tesóm naponta vagy 200x bekapcsolja a porszívót, tömben élünk. Idős szomszédokkal. Nme zavarja őket.
2010. jún. 17. 12:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem nevetlek ki, nekem sem volt évekig hajszárítóm, este mostam hajat mindig és magától száradt.

Azt próbáltad-e már vagy megoldható-e, hogy addig másik helyiségbe zárod? Talán akkor nem zavarná annyira.

2010. jún. 17. 12:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen próbáltam, ez is a baj, hogy a porszívó látványától már ideges lesz. Bezártam a szobába ahol épp nem porszívoztam, hátha ha nem látja a gépet, megnyugszik. De meghallotta a hangját és már visít :/.

Egyébként ez lehet jele a rossz szocializációnak is? :S

2010. jún. 17. 12:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát a fene se tudja így látatlanból. Lehet több oka is, akár fiziológiai is, mert ugye az ő hallásuk sokkal élesebb. Lehet akár rangsor is, lehet szocializációs hiányosság, nagyon sok oka lehet.

Kicsit hasonló a tűzijátékhoz, van kutya, amelyik nem fél tőle, van amelyikkel csinálhatsz bármit, akkor is bepánikol.

Esetleg beszélni a szomszédokkal, hogy lehetnének kicsit toleránsabbak? Végülis kutyáról van szó, nem robotról. Esetleg cserébe valamivel kárpótolni őket? Jobb ötletem nincsen sajnos. :S

2010. jún. 17. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!