Elmegyek, és benti kutyusom van, hogy hagyjam addig itthon?
Figyelt kérdés
Van egy Yorkim két napra elutazok és nem tudom elvinni magammal, szüleim is elmentek nyaralni, szóval milyen feltételekkel, hagyjam itthon két napra? Mennyi vizet, ételt tegyek ki neki? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat. ❤️2018. jún. 22. 09:23
11/12 A kérdező kommentje:
Nem nyaralni megyek, hanem üzleti útra és hat több km-s útra nem szívesen vinnem, a hotel sem kutyabarát ahol lesz a megbeszélés. Már szóltam testvéremnek és másik városból átjönnek hozza megnézni. Azért köszönöm a válaszokat. És nem amikor itthon vagyok természetes, hogy kint kakil, pisil.
2018. jún. 22. 11:38
12/12 anonim válasza:
Ha üzleti útra mész, akkor nyilván nem a Mekiben mosogatsz éhbérért, ez esetben gondolom nem okozna gondot panziót fizetni sem. Megéri keresni egy megbízhatót, ha olyan a munkád, hogy ez máskor is előfordulhat és senkit sem tudsz megkérni a pesztrálásra. Most megoldják tesódék, de ha kutyusod van és felelősen akarod tartani, fel kell készülni az ilyen helyzetekre is, már azt sem értem hogy fordulhatott meg egyáltalán a fejedben, hogy két napra magára hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!