Elmegyek, és benti kutyusom van, hogy hagyjam addig itthon?
Figyelt kérdés
Van egy Yorkim két napra elutazok és nem tudom elvinni magammal, szüleim is elmentek nyaralni, szóval milyen feltételekkel, hagyjam itthon két napra? Mennyi vizet, ételt tegyek ki neki? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat. ❤️
Sehogy. Ha nem tudod másképp megoldani, akkor kérj meg egy szomszédot legalább vigye le.
Hova fog pisilni kakilni? Ha meg egyszerre előtte hagysz 2 napi kaját, egyszerre fogja bepuszilni.
Ez nem macska.
2018. jún. 22. 09:37
2/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy befalja, az én pitem is "beosztja". SZóvl előtte bármennyit hagyhatok, nem fal. Kutya típus függő.
Szerintem erre az esetre találták ki a kutyapanziót.
Egy szobatiszta kutyát nem hagyhatsz 2 napig a lakásban. Gondolj bele, csóri visszatartja ameddig csak bírja, aztán odacsinál valahova, de tudja, hogy azt nem szabad, és "kikap" ha hazaér a gazdi...
Ne tedd ezt vele.
2018. jún. 22. 09:41
3/12 anonim válasza:
Ne hagyd ott 2 napra, ez kínzás.Vagy vegye magához ismerős, vagy panzioba vidd el.Azért mert nyaralgatsz, ne csessz ki a kutyával...
2018. jún. 22. 09:43
4/12 anonim válasza:
Nem hagyunk otthon állatot ennyi időre. Keress egy panziót, kérj meg egy kutyás ismerőst. Gondolj bele: ha bepuszilja a kis yorkie a két napi kajáját egybe és bélcsavorodást kap akkor mennyi esélye van a túlélésre úgy, hogy te két nap múlva mész vissza? Ne kockáztasd ezt meg, bármi baj történhet vele úgy, hogy nem vagy ott.
2018. jún. 22. 09:52
5/12 anonim válasza:
Milyen gazda vagy, hogy ez felmerül benned? Sehogy! Ha nem tudod megoldani, keress neki kutyapanziót!
2018. jún. 22. 09:59
6/12 anonim válasza:
Kérd meg az egyik szomszédot, hogy addig nézzen rá! Én is így csinálom egyik barátommal. Ha elmennek nyaralni, akkor átmegyek napi 1x és megetetem a kutyákat meg a macskákat, meg a kutyákat kiengedem a kertbe szaladgálni és pisilni. Máshogy nem lehet...
2018. jún. 22. 10:13
7/12 anonim válasza:
Vidd őket pamzióba, vahy maradj otthon. Nem hagyhatod őket egyedül 2 napra.
2018. jún. 22. 10:21
8/12 anonim válasza:
A benti kutyus azt jelenti, hogy sosem viszed ki, és bent végzi a dolgát is egy alomba? Ismerek valakit, akinek ilyen kutyája van, baromi fura, de ez van...
Még ha így is van, két napra magára hagyni felelőtlenség. Legalább kérd meg a szomszédot, hogy napi egyszer nézzen rá. Mi van, ha pl. kiborítja a vizét? Két napig nem tud inni.
Ne haragudj, de én még benti kutyaként sem hagynám magára.
2018. jún. 22. 10:28
9/12 anonim válasza:
Nehogy már ne legyen senki akit megkérhetnél, hogy vigyázzon rá. A fentiek már leírták az indokokat, hogy miért ne hagyd magára. Nekem nem lenne szívem otthagyni az biztos. Remélem jól döntesz.
2018. jún. 22. 10:53
10/12 anonim válasza:
Kajával nem lenne baj, mert annyit bőven kibir kaja nélkül, van hogy a farkasok egy hétig sem esznek. És víz is ha hagysz neki egy x mennyiséget nem lenne baj. Viszont! Az allatvedelmi törvény rögzíti, hogy egy napnál tovább nem hagyhatsz felügyelet nélkül kutyát!
Szólj szomszédnak, ismerősnek nézzen rá és foglalkozzon vele egy fél órát egyik nap!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!