Ha van egy kutyám és elmegyek a családommal nyaralni 1 hétre a kutyát nem tudom itthon hagyni ugye?
Hát egy hétig nem fogja bírni étel,ital nélkül.
Főleg víz nélkül,ebben a nagy melegben. Még ha ilyenkor nem is játszik vele senki az nem olyan nagy probléma,de a víz,meg a kaja az fontos.
Nem tudsz valakit megkérni hogy egy nap egyszer/kétszer menjen át megetetni és friss vizet adni neki?
Vagy javasolhatom a panziókat is,vannak megfizethetők,amiben benne van a kaja (de ha akarsz viszel saját kaját)és séta is,meg játék a többi kutyával.
Jó mondjuk az olcsóság relatív,de napi 1500-3000 Ft között ha jól tudom már lehet találni.
Ennyit ki kell bírnia.
Utána ha hazajöttök becsületesen le kell mozgatni.
Egyszer hagytam a kutyát másokra amig nyaratlam: mire az egyik reggel jöttek etetni a kutya sehol nem volt (se kiásni nem tudta magát se átugrani a kerítést!) cak egy marék (7 és fél db) Andaxint találtak.... Előtte pár héttel próbálta kissebségi kölyök lefújni gáz spray-al (nem hagytam).
Azóta SOHA NEM HAGYOM ITTHON A KUTYÁT!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!