Titeket nem idegesít a kutyátok lihegése?
Engem nagyon. Ráadásul szájszaga is van, elárasztja az egész szobát. Takonyszagú.
Ennek sajnos nem lehet mit tenni az orvosok szerint, csak rágórudakat javasoltak.
A lihegéstől viszont nem tudok koncentrálni, tanulni, stb. Egész este is ez megy.
Gondoltam rá, hogy lenyirjam a szőrét. De csak rövid szőrű. És múltkor itt nagyon lecsesztek, hogy miért nyírtam le neki.
A trovetet meg nem szeretem, rohadt drága és nem is valami jó. (2000 Ft/kg!!)
Barfot ismerem, nincs lehetőségünk rá. De egyszer kipróbáltuk, attól is vérzett az ínye. De nem is akarnám így etetni.
Egyébként én sem akartam konkrétan kutyát, csak megismertem őt és megszerettem, illetve megsajnáltam, ezért befogadtam. Mert az előző gazdái elaltatták volna.
Gyereket nem szeretnék.
Ventilátort nem szabad, mert túl sok áramot fogyaszt, és az is korlátozva van itt.
A többire válaszoltam már. Majd kitalálok valamit. Ja a vizet utálja, úgyhogy a nedves törölközőre is csak erőszakkal lehet ráfektetni, ha elmegyek akkor úgyis lemegy róla.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!