Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Léteznek fogyatékos kutyák?

Léteznek fogyatékos kutyák?

Figyelt kérdés
Több helyen olvastam már fogyatékosnak titulált kutyákról, de arra lennék kíváncsi hogy ez csak egy kifejezés kutyások között a nehezebb esetekre, vagy valóban olyan betegség mint az embereknél. És ha igen akkor ez miben nyilvánul meg? Milyen nehézségei vannak egy ilyen kutya tartásának? Van-e rá kezelés, gyógyszer?
2010. jún. 16. 11:05
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Igen én nem bírom felfogni, de érdekes módon te nem jutottál mág odáig hogy nagy kezdűbetűvel írj le egy mondatot vagy ott használd az írásjeleket ahol kell.
2010. jún. 16. 11:56
 22/45 anonim ***** válasza:
0%
TUDOMÁNY?? A TUDOMÁNYT EL KELL FOGADNI, ÉS NEM SÉRTÉSNEK VENNI. szerintem te gyerek vagy.mert egy felnőtt nem így viselkedik!
2010. jún. 16. 11:56
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
Ne offoljuk tovább:)na pusszantalak:)oksosodj még egy picit, azt ajánlom, és utána pofázz:)
2010. jún. 16. 11:58
 24/45 anonim ***** válasza:
A tudományban sehol sem láttam hogy a kutyám fogyatékos lenne. Tök mindegy mi vagyok, minden ember aki szereti a kutyáját felháborodna ha ok nélkül fogyatékosnak nevezik. Ha ettől neki semmi hátránya nem lesz akkor szerintem nem halsz bele hogyha nem mondod rá. Szerintemn te csak itt pattogsz hogy milyen okos vagy azért kell ezt minden alkalommal mutogatni még akkor is ha nem szükséges.
2010. jún. 16. 11:58
 25/45 anonim ***** válasza:
0%

Á-á rosszul sejted.

Egy gyerek veszi csak ezt személyes sértésnek.

2010. jún. 16. 12:00
 26/45 anonim ***** válasza:
0%
Te pedig nem halsz bele, hogyha felfogod, hogy ettől semmi nem változik meg:)
2010. jún. 16. 12:01
 27/45 anonim ***** válasza:
Jó akkor szerintem te se háborodj fel ha azt mondom b*rom vagy mert ettől semmi nem változik meg, ugyanolyan okos lehetsz mint a többi és ügyes, de muszáj ezt alkalmaznom mert ez a szakszó.
2010. jún. 16. 12:02
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
oké, csak nyugodtan:), engem nem háborít fel, más ember tudatlansága:)
2010. jún. 16. 12:05
 29/45 Akiteki ***** válasza:
Miután teljesen összevesztetek, ki és hogyan fogyatékosozta le a másik kutyáját: az enyémre nyugodtan mondhatjátok. Farka ugyan van, de vak. Néha nekimegy a szék lábának, de a kertben egészen jól közlekedik. Sétánál a hangom után jön, ha leveszem a pórázt. Szóval ő valódi fogyatékos. De így is aranyos.
2010. jún. 16. 12:06
 30/45 anonim ***** válasza:
Na pontosan ezt magyarázom, hogy szerintem nagyon nagy dicsőség felnevelni egy vak kutyát.És én is ezt szeretném, mert neki megy a széknek? naés ugyan olyan kutya, mint a többi. Látszik, hogy felnőtt vagy!Ez egy elnevezés.Ettől nem lesz se kevesebb, se több az adott kutya.És én nagyon nagyra tartok egy olyan embert, aki egy vak kutyát nevel fel! Én is ezt fogom tenni.És Gratulálok Neked a kitartásodért!Jó látni, hogy vannak még ilyen emberek!
2010. jún. 16. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!