Milyen csivava fajták léteznek? És milyen csivava színek? (ha lehet akkor képet is linkeljetek) A pontot adom majd:]
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 22:36
1/8 anonim válasza:
Hosszú és rövid szőrű csivava. Színek: Fekete
Ír pecsételő
Dalmát pecsételő
Tarka foltos
Extrém fekete foltos
Csíkos
Maszkos
Cser
Vörös
Fehér
Fekete
Merle
Narancssárga
őz
Trikolór
Sötétbarna
Kék
rendkívül ritka kék csíkos
cser és fehér
2/8 anonim válasza:
Black
Black & Red
Black & Silver
Black & Tan
Black & White
Black Sabled Fawn
Black Sabled Silver
Blue
Blue & Tan
Blue & White
Blue Brindled Fawn
Blue Fawn
Chocolate
Chocolate & Tan
Chocolate & White
Chocolate Blue
Chocolate Brindled Fawn
Chocolate Sabled Fawn
Cream
Cream & White
Fawn
Fawn & White
Fawn Brindled Black
Gold
Gold & White
Red
Red & White
Silver
Silver & White
White
3/8 anonim válasza:
4/8 anonim válasza:
ui: szaneknél lejebb jössz akkor pár változatról van kép is
5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek:))
mentek a pontok :))
2011. márc. 30. 16:51
6/8 anonim válasza:
Én nem akarlak eltántorítani a gondolattól, hogy a csivavák aranyosak, esetleg ne vegyél, ha szeretnél venni, de szerintem jó ha tudsz róla, hogy csivavákat azért tenyésztették ki kb egy-két évszázada Mexikóban, hogy a fekáliát eltakarítsák az utcákról. Tehát magyarul rájöttek, hogy megeszi a szart, és ezért befogták a szenny eltávolítására.
7/8 A kérdező kommentje:
nem baj talán kitudom nevelni belőle az előző kutyám is evett kakit de leszokott róla :DD
2011. ápr. 4. 17:39
8/8 anonim válasza:
nekem is chiwawam van es nem hogy kakit de huson zoldsegen kivul mast pl kutyakajat sem eszi meg, nem hogy kakit:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!