Léteznek ilyen nemnormális emberek?
Egyszer nekem is mondta egy dakota, hogy ne menjek sehova, mert mindjárt kihozza a pitjét, és dobjuk össze az én kutyámmal. ( az enyém kanári )
Mondtam neki, hogy jobban jár ha nem hozza ki, mert csak a pórázt viszi haza. Az enyém ötven kilós, és úgy pörög mint egy pit. Így el húzta a csíkot, és többet nem láttam.
( persze semmi képpen nem akartam hogy verekedjen bármelyik kutyával is, mert nem azért vettem meg nem kis pénzért, és költöttem rá több ezret )
Jól tudom, hogy az ilyen bullterrier-féle (harci) kutyák szaporítása már jó pár éve tiltva van?
Lehet, hogy nem, azért kérdezem.)
Engem a harmadik szomszéd kerget egy hete,hogy pároztassuk a kutyánkat.Pincsim van,öreg,mint az országút,és sztem nem is fajtatiszta ( úgy fogadtam be szeptemberben )de ez sem érdekli,pincsinek nézzen ki. Mondom idegrendszeri baja van,a kölyköknek is lesz ( persze nincs,csak gondoltam hátha.., ) Őt az sem érdekli,úgyis elviszik őket...
No comment..
Úristen......
Egyesek a kiskutyákból akarnak pénzt szerezni, minthogy elmenne dolgozni. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!