Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Léteznek ilyen nemnormális...

Léteznek ilyen nemnormális emberek?

Figyelt kérdés
Elvittem a kutyómat sétálni, minden nap arra megyünk még sosem találkoztam ilyen taplóval... odajön hozzám az Ő kutyájával hogy nem akarom-e pároztatni vagy viadalra vinni a kutyámat (pitbullom van)... mondom most volt ivartalanítva épp az ilyen fa.szfejek miatt... erre akkor vigyem majd viadalozni mert sok pénz van benne. Mondtam neki hogy húzzon el a pi.csába mert kihívom a zsarukat meg feljelentem... remélem soha nem látom ezt az embert többet vagy épp nem arra kell majd figyelnem hogy mikor uszítja a kutyáját az enyémre vagy máséra.. jegyzem meg az enyém kölyök még nincs fél éves sem de eszem ágában sincs még ilyenre gondolni sem hogy viadaloztatni viszem... lehet valamit tenni az emberke ellen? mert ugye hiába jelentem fel... úgy átlagosan nincs bajom a kisebbségiekkel dee ezt fejbelőttem volna...
2011. márc. 8. 21:46
1 2
 1/16 anonim válasza:
Szerintem csakis feljelenteni lehet. Mást nem. De jó lenne tenni még MOST ellenük, mert a végén el fog terjedni ez a kutyaviadalosdi, mint Dél-Amerikába.
2011. márc. 8. 21:53
 2/16 anonim ***** válasza:
:( barmok... Én úgy csináltam volna, mintha érdekelne, jól kikérdeztem volna, elkérem az elérhetőségét aztán felnyomom :P Megérdemlik az ilyenek.
2011. márc. 8. 21:56
 3/16 A kérdező kommentje:
Joo akkor feljelentem de név nélkül tudom csak mert most láttam először... személyleírást tudok adni róla megjegyeztem az idióta fejét:S fujj de ideges lettem...
2011. márc. 8. 21:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Joo é meg s voltam ijedve nehogy csináljon valamit... nem akartam ott sokat időzni remélem nem látom többet de ha igen azonnal szólok a zsaruknak és megpróbálom addig feltartani..
2011. márc. 8. 21:58
 5/16 anonim ***** válasza:

Egyszer nekem is mondta egy dakota, hogy ne menjek sehova, mert mindjárt kihozza a pitjét, és dobjuk össze az én kutyámmal. ( az enyém kanári )

Mondtam neki, hogy jobban jár ha nem hozza ki, mert csak a pórázt viszi haza. Az enyém ötven kilós, és úgy pörög mint egy pit. Így el húzta a csíkot, és többet nem láttam.

( persze semmi képpen nem akartam hogy verekedjen bármelyik kutyával is, mert nem azért vettem meg nem kis pénzért, és költöttem rá több ezret )

2011. márc. 8. 22:00
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

Jól tudom, hogy az ilyen bullterrier-féle (harci) kutyák szaporítása már jó pár éve tiltva van?

Lehet, hogy nem, azért kérdezem.)

2011. márc. 8. 22:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Szaporítást eleve tiltani kéne... a tenyésztés most már nincs tiltva mert eltörölték a pitbull törvényt...
2011. márc. 8. 22:06
 8/16 A kérdező kommentje:
A kanári szép kutyus:) gondoltam h nem ilyen hülyeségre tartod mint a viadalozás:D de milyen emberek vannak... nem vagyok akkor egyedül, ezek szerint mást is betaláltak h lőném fejbe tényleg őket:D
2011. márc. 8. 22:08
 9/16 anonim ***** válasza:

Engem a harmadik szomszéd kerget egy hete,hogy pároztassuk a kutyánkat.Pincsim van,öreg,mint az országút,és sztem nem is fajtatiszta ( úgy fogadtam be szeptemberben )de ez sem érdekli,pincsinek nézzen ki. Mondom idegrendszeri baja van,a kölyköknek is lesz ( persze nincs,csak gondoltam hátha.., ) Őt az sem érdekli,úgyis elviszik őket...

No comment..

2011. márc. 8. 22:15
 10/16 anonim válasza:

Úristen......

Egyesek a kiskutyákból akarnak pénzt szerezni, minthogy elmenne dolgozni. -.-

2011. márc. 8. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!