Léteznek ilyen nemnormális emberek?
Kanáris vagyok.
Hát igen, én munkára vettem és képeztem ki. És nem csak pár évig szeretnék vele dolgozni, hanem minél tovább. Legalábbis amíg szivesen jön.
Ám engem is hajkurászott egy emberke, hogy a corso szukáját szeretné pároztatni a kanommal. Mindenfélét kitaláltam én is, és nem érdekelte, mert csak ismerőseinek kellenek a kölykök. Pedig azt is mondtam hogy keverékek lennének.
Aztán amikor tüzelni kezdett a kutyája, jönni akart, na akkor mondtam neki egy horror árat hogy ennyiért fedez.
Arra már azt mondta, hogy meg kell beszélje a családdal. Azóta nem háborgat. :-D
Aki itt azzal jön hogy kitalált kérdés, csak annyit: Költözz ide baz.dmeg és akkor majd meglátod milyen ku.rva idióták vannak itt. Amúgy meg jobb lenne nem beleütnöd az orrodat más dolgába... te meg abszolút anonimban írsz még 1 nickneved sincs... szóval szerintem jobb lenne tartani a szádat mert tök fölösleges kinyitnod vagy csak zavar h utálom a "dakotákat" mert te is az vagy?:))
A többieknek köszi szépen a választ:) Örülnék neki ha nem itt kellene laknom mert több a sötét bőrű ember mint a fehér:S joo lenne ha a szaporítók ellen is tehetne az ember valamit mert itt nincs kevés belőlük... de ez van...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1589729-mi-a-..
Most lett egy pitted,és már kérdezgetsz mindent összevissza.Persze kikerülnek téged 20 km-es körzetben mert neked pitbullod van..aha ja.Nekem is 2 pit kanom van,és elég alpári itt is a környék,de még soha nem kerültek ki nagyívben,max a járdán arrébb húzódtak.Mikor jön a következő nagymenős pit kérdés?Kitalálom..valami ilyesmi lesz: A pittem akár 2 órán keresztül is képes lógni a gumikeréken vagy a rongyon. Nem lesz baja tőle? Rejtett értelme a kérdésednek: húú de büszke vagyok rá,hogy lett egy 5 hónapos kemény kutyám,és most itt kérdezgetek róla,és terjesztem,hogy mindenki fél tőle,és hogy mekkora szikla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!