Több helyen olvastam már fogyatékosnak titulált kutyákról, de arra lennék kíváncsi hogy ez csak egy kifejezés kutyások között a nehezebb esetekre, vagy valóban olyan betegség mint az embereknél. És ha igen akkor ez miben nyilvánul meg? Milyen nehézségei vannak egy ilyen kutya tartásának? Van-e rá kezelés, gyógyszer?
De istenem látszik hogy egyáltalán nem értessz sem a kutyákhoz, sem az emberekhez...:)
nem baj, elmodnom neked. Az a szülő, akinek a gyereke mondjuk fél karral született, LEHET OKOSABB MINT A TÖBBI, FUTHAT GYORSABBAN MINT A TÖBBI, de a szülő tudja hogy a gyermeke fogyatékos. Nyílván egy kutyában ennyire nem fontos mint egy emberben. Azért ne hasonlítgassuk a kettők oké?
2010. jún. 16. 11:42
12/45 anonim válasza:
jajj tudom már mit nem tudsz.... hogy a testii fogyatékosság, nem egyenlő a szellemi fogyatékossággal. Ha ezt megérted, akkor érteni fogod a válaszaimat is.:) olvass utána, és utána válaszolj, de addig amig halván fogalmad sincs a dolgokról.Ha ezt az alapot nem tudod, akkor MIT IS VÁRUNK EL?::)))))
2010. jún. 16. 11:44
13/45 anonim válasza:
Jah az én kutyám. Kicsinek föl kellett zárnunk az emeletre mert lenn votl a nagy kutynk , és a kicsi nem kapta még meg az oltsokat. Miden pillanatban figyelni kellett rá, mert akármennyire is torlaszoltuk el a lyukakat, kifért a korlát rácsai között. Salyna leesett :S 2x ... szegény hipreíktív és nyávog xD
2010. jún. 16. 11:46
14/45 anonim válasza:
Nem azért okosabb mert farkatlan hanem mert ő pont ilyen tehát semmiben nem akadályozza a farkatlansága.
Ott van pl az aussie, tökéletes munkakutya és legtöbb farok nélkül születik. És sorolhatnám.
Szerintem senki nem hal bele ha otthon vagy az utcán nem a szakszavakat haszálja és nem a legszigorúbban. Talán még egy-két fogyatékos embernek mint amilyen én vagyok, jól esne ha nem illetnék így a kutyáját. Vagy mész az utcán meglátsz egy ilyen kutyát és "jéé ott egy fogyatékos kutyus, bocs gazdi ettől a kutyának nem lesz semmi, de akkor is fogyatékos ha beledöglök mert ez a szakszó rá?" Kit érdekel mi a hivatalos ró (bár mondom sehol nem olvastam és sneki olyantól nem hallottam akinek valóban érteni kell hozzá) ha egyszer a kutya ugyanolyan jó vagy jobb is lehet? Belehalsz ha rá nem mondhatod?
2010. jún. 16. 11:47
15/45 anonim válasza:
Jó akkor ordibáld az utcán hogy ffúúúú testi fogyatééékos. Mi bajod lesz tőle ha ezt olyan kutyákra alkalmazod akiket ez valóban gátol? Nem kell itt pattogni hirtelen hogy muszáj mindent centire pontosan meghatározni...
2010. jún. 16. 11:50
16/45 anonim válasza:
istenem:d megint nem érted amit mondok:) itt a kérdező kérdezett valamit. én válaszoltam. te teljesen kiforgatod a szavaimat..MONDOM NEKEM IS KELL EGY OLYAN KUTYA:)
Figyi én nem méltatlak még arra sem, hogy válaszoljak többet, mert ha ilyen mocskosol kiforgatod a szavaimat, akkor legyél magadnak, és mérgeskedjél!további sok sikert a mérgelődéshez:)
2010. jún. 16. 11:51
17/45 anonim válasza:
annyit tudok kinyögni, mert le vagyok sokkolva az emberek tudatlanságán..:) hogy gratulálok neked, a suliban való tanulásodért!
2010. jún. 16. 11:53
18/45 anonim válasza:
11:47 ellent mondassz az előző válaszodnak:) jólvan csak így tovább:)
2010. jún. 16. 11:53
19/45 anonim válasza:
Hát igen te a felsőbbrendű mindenttudó. Mutatnád hol írják hogy egy csonka farkú kutya fogyatékos? És nem ember, vagy meghatározás hanem pontosan a kutya. Te is ugyanolyan érzelmi fogyatékos vagy ha nem érted meg hogy nem kell körömszakadtáig ragaszkodni a tudományodhoz ha ezzel valakit megsértesz.
2010. jún. 16. 11:54
20/45 anonim válasza:
ezt így hívják. NEM BÍROD FELFOGNI???ÁÁÁ:d na uccsó válasz volt, mert tudod ....butákkal az ember..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!