Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya buszon? Hogyan?

Kutya buszon? Hogyan?

Figyelt kérdés

Kb10-12kg -os kutyát felvihettek a buszra?Ha igen akkor a földön kell utaznia?Nem harap szájkosár kell?vagy ha felszállunk akkor rajta lenne ha utazunk levenném szabad ilyet?

A jegyet úgy kell kérni,hogy kutyajegyet kérek?

Tapasztalatokat írnátok kutyával a buszon.

2018. jún. 8. 18:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugy hallottam hogy 2 kutyat egyszerre nem engednek fel. Szajkosar poraz kotelezo, akkor is ha nem harap. Tavolsagi buszon gondolom ugy kell kerni hogy "a kutyusnak is", bar en helyin szoktam vinni ugy meg ugyan azt adjak neki is.

Nekem 2 kutyam van ha utazunk a kicsig (7kg) az olembe szokott lenni. A nagyobb (20kg) o termeszetesen a foldon, ott uldogel a labamnal.

A kicsire nem kernek szajkosarat sose szoltak. Nem is talalok ra. Sot n3ki meg jegy se kell jegy akkor kell ha egy emernyi helyet foglal el a kutya.

Tehat amit kezbe meg fel tudsz vinni annak nem kell.

(De mondom ez az itgeni helyi jarat, tavolsaginal nem tudom hogy van)

2018. júl. 6. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!