5 hónapos kölyök kutyát szeretnék volán buszon szállítani. Szerintetek felengedik a távolsági buszra, ha nem rendelkezik még oltási könyvvel?
5 hónaposan miért nincs neki?
Nem biztos, mert bármikor elkérhetik...
Amikor én vittem a kölyök kutyámat távolsági buszon (egyetlen egyszer) 300km-t mentünk. Igaz nálam volt minden irat, oltásai rendben voltak. Kiskönyv, szájkosár, póráz minden a kezemben. Semmit nem kértek szó nélkül felengedték csak az uti költséget kellett kifizetnem.
De amúgy tényleg miért is nincsenek rendben az oltásai? Nem mellesleg, a kutyád rohadt nagy veszélyben van oltások hiányában..ha már a pénzbírság nem is érdekel, mert a ti hibátok.. de kérlek, ha már kutyát vállaltál legyél felelős gazdija, és ne tedd ki életveszélyes helyzeteknek szegényt
A 24.hu cikke
"Bocs.Szüleitek a ház tulajdonosai?Élnek még?
Amúgy elvileg joga van perre vinni az ügyet(hm ügyvédre telik-e?,mármint tesónak?)
DE hülye ha kikéri, utána ha a párkapcsolatával bármi történik, albérlet vagy hajléktalanszállóra megy?!
SAJÁT tapasztalat
Bátyám és nővérem nekem ajándékozták az anyai örökségűket,2012be,édesanyánk hagyatékián.2013ba növérem egyedül maradt 30 ezres rokkant nyugdijjával háza beuszott.Édesapánk hazahozta.2014 Februárjába elhunyt édesapánk is.Majd szeptemberbe nővérünk követte.
Bátyám az élettársával élt időközben.
De 2014 novemberében elhunyt az élettársa.Tesómat kirakták az élettárs testvérei,gyereke nem volt.
Naná hogy haza kényszerült.Más választása nem volt.Amikor felhivott gondolt rá hogy ha nem engedem be hivatkozik a tulajdonjogára meg az ajándékozásra.De erre esetünkbe nem volt szükség.Én tárt karokkal szivesen láttam a házba,nem érdekelt a házrész vagy tulajdonjog!
Amugy a mi ingatlanunk legjobb esetben ért 9 milliót, annak az egy harmada 3 millió,azért kapsz egy szarkupacot!
Bárki kerül hasonló helyzetbe,jól gondolja meg mit csinál!
"
Pesten 1 kutya chippelése akár 20 ezer forint is lehet.Vidéken olcsobb.Előre spórolni kellett volna rá.
Mi Márciusba szereztünk két kutyust,Január 15.én születtek.Most Május 18.án vittük a dokihoz.Március végén kérdeztük meg a helyi árakat a kalkulációhoz.15 ezer körülire mondta a doki,én 1 darabra értettem oltás +chipp+ chipp regisztráció!
Doki közölte hogy a 2 kutyus összesen 15, a pót féreghajtóval.
Lényeg a dokinál 14 ezer volt a két kutya lerendezése....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!